- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 24
-
- Konu Sahibi Legendwomen
Engellemişsiniz zaten daha yapacak bir şey yok.Bugün kütüphanede çalışıyordum bir erkek arkadaşım vardı ama sadece arkadaşım neyse tabletim de vardı yanımda ben de yemeğe giderken tableti elimde taşımamak için arkadaşıma emanet ettim ve yemeğe gittim. Neyse tabletin içinde cinsel içerikli sayfalar vardı ve bu arkadaş tabletimi almış incelemiş ve o sayfaları görmüş bugün de pişmiş kelle gibi mesaj attı işte şöyle şeyler var diye ben engelledim kendisini ama çok kızgınım kızgınlığımın geçmesi için ne yapabilirim
Haklısınız ben kendi sevgilim olsa bile telefonuma karıştırtmam be de kendim karışırım öfkeliyim sadeceEngellemişsiniz zaten daha yapacak bir şey yok.
Tablete şifre koyun önce.Bugün kütüphanede çalışıyordum bir erkek arkadaşım vardı ama sadece arkadaşım neyse tabletim de vardı yanımda ben de yemeğe giderken tableti elimde taşımamak için arkadaşıma emanet ettim ve yemeğe gittim. Neyse tabletin içinde cinsel içerikli sayfalar vardı ve bu arkadaş tabletimi almış incelemiş ve o sayfaları görmüş bugün de pişmiş kelle gibi mesaj attı işte şöyle şeyler var diye ben engelledim kendisini ama çok kızgınım kızgınlığımın geçmesi için ne yapabilirim
eylem yapılmış ve bitmiş. Ahlanıp vahlanmaya gerek yok. Tavrınızı koymuşsunuz olmuş bitmiş. Onun yaptığı saygısızlık zatenHaklısınız ben kendi sevgilim olsa bile telefonuma karıştırtmam be de kendim karışırım öfkeliyim sadece
Tesadüfe bakın ki o kişi de öğretmen adayıöğretmenim ben, okuldaki dedikodu lideri olan bayan öğretmen (43) bir gün annesini aramak icin benden telefonumu istedi, kilidi açıp verdim telefonu sonra derse geçtim. 10 dakika sonra falan telefonumu getirip verdi. Verirken de sırıtarak kusura bakma ya yanlışlıkla mesajlara girdim dedi. Telefonu aldıktan bir dakika sonra kendisini hiç bir şekilde görüntülü aramadigim, whatsaptan yazışmamın olduğu kişi beni görüntülü aradı. Ne alaka ya diyip reddettim aramayı. Mesaj attı bana beni görüntülü aradın dedi. O an anladım ki şahıs özel hayatıma olan merakından benden telefonu alıp whatsabimi kurcalamış, kurcalarken de yanlışlıkla görüntülü arama yapmış. Mesleği ne olursa olsun yaşı kaç olursa olsun bazı insanlar olgunlaşamiyor
Haklısınız ama o kişiye bunu sormak bile bir medeniyeti göstergesikeşke engellemek yerine sadece taşınmak için verdiğiniz özel eşyanızı ne hadle karıştırmış onun hesabını sorsaydınız ondan sonra engelleseydiniz.
Biraz unutkan bir yapım var ama bundan sonra koyacamO saygısız ama sen de emanet etmeseydin? Şifre koymak bu kadar zor mu?