Sinirim bozuldu

Bu arada, koca kadın oldum, çocuklarım var ama laptobum hala sifrelidir, telefonum da öyle. Böyle konularda çok garanticiyimdir. Başıma bir şey gelse, şifre olmayan telefonuma laptopuma mutlaka bakılacak, biliyorum çünkü. Ha içinde devlet sırrı yok ama neden bilsin insanlar ilgi alanlarımi, izlediğim, takip edip, yorum yaptığım siteleri?

Ay benim evime benden 10 dk önce giren kv ve görümce hemen yatak odama girip kurcalayip yetmezmiş gibi parfümümü de sıkmıştı ben eve girince odadaki kokudan anlamıştım. Arsızlığa bakar mısın o kadar sinirlenmiştim ki. Aklıma geldi sizin konuyu okuyunca. Evliliğin ilk zamanlarıydi eşime demiştim o da ablasına niye kullandınız girdiniz odaya diye mesaj atınca, yanımıza parfüm almayı unutmuşuz ondan sıktık ne var bunda böyle açıkla eşine demişti. Açıklamaya bak. Hey gidi ya. Sinirlenmenizi anlıyorum ama yapacak bi şey yok şu an. Gorusmezsiniz bı daha, tablete de şifre şart 🤭

yeğenime aldığım hediyeleri bi poşet içinde görümcemde unutmuştum. Eşi poşeti karıstırıp kıyafet olanı bırakıp diğer paketi açmış oyuncağı almış kendi cocuguna vermişti 😕 ikiside ayrı ayrı hediye paketindeydi. Yazık gercekten içinde özel bi eşyam da olabilirdi çok şaşırmıştım bende

Ne hadsiz terbiyesiz insanlar var ya. Biz daha eşimle birbirimizin telefonuna göz ucuyla bakmış değiliz. Eline alıp karıştırmayı geçtim. Çok çirkin bir davranış. Ben olsam ağzıma geleni sayar öyle engellerdim.

İnsanlara fazla güvenmediğimden olsa gerek, tabletimi emanet edeceksem, o cinsel içerikli sayfalar her ne ise onları kaldırir, oyle emanet ederdim.

Tabletiniz de şifreniz olsun her zaman, telefonunuzda da. Şifreniz olsaydı, meraklı Melahat erkadasiniz içindekileri goremeyecekti.

Ben burada sizi de biraz hatalı buldum. Kimseye güvenmemek lazım bu devirde.
Haklısınız biraz geç olgunlaşıyorum ama olsun

Kendine görüntülerden yollamamistir umarim, aklima bu gelirdi benim önce

Aynısını yaşadım bir de üste çıktı şerefsiz. Kız arkadaşımla işte her şeyi konuşmuştuk. Bu telefonumu karıştıran denyo ve o denyonun sevgilisi hakkında da konuşmuştuk, demediğini bırakmadı. Halen daha şerefsiz mal mal geziyor.

X