D dgdln Guru Kayıtlı Üye 7 Ocak 2019 11.740 21.547 348 9 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Melekkkim #161 birgaripyolcuhan .!.: Çocuklarını nasıl gönderiyorlar size anlamadım? Genişletmek için tıkla... İşte ben dr anlamıyorum. Rabbim diyorum tüm aklı fikri bana vermiş diğerlerine bişey kalmamış. Valla düşündükçe kafamda onlarla tartisiyorum
birgaripyolcuhan .!.: Çocuklarını nasıl gönderiyorlar size anlamadım? Genişletmek için tıkla... İşte ben dr anlamıyorum. Rabbim diyorum tüm aklı fikri bana vermiş diğerlerine bişey kalmamış. Valla düşündükçe kafamda onlarla tartisiyorum
M MelatoniN Guru Kayıtlı Üye 19 Ekim 2013 1.592 4.116 333 10 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Melekkkim #162 dgdln .!.: İşte ben dr anlamıyorum. Rabbim diyorum tüm aklı fikri bana vermiş diğerlerine bişey kalmamış. Valla düşündükçe kafamda onlarla tartisiyorum Genişletmek için tıkla... Yerden goge haklisiniz.. Bu kadar yuzsuzluk olmaz pes.. 40 im cikmadan gelmeyin demissiniz daha acik nasil anlatabilirdiniz ki.
dgdln .!.: İşte ben dr anlamıyorum. Rabbim diyorum tüm aklı fikri bana vermiş diğerlerine bişey kalmamış. Valla düşündükçe kafamda onlarla tartisiyorum Genişletmek için tıkla... Yerden goge haklisiniz.. Bu kadar yuzsuzluk olmaz pes.. 40 im cikmadan gelmeyin demissiniz daha acik nasil anlatabilirdiniz ki.