Sinirden içimi dökmek istedim.

Ulen benim tarafimdan 3 tane bilenzik takıldı sadece onuda bozdurdum klima aldım kocacıma telefon aldırmistım onu verdim keşke saklasaydım ne kadar salak bir gadınım
Sen asla salak değilsin libidolu kadınlar genelde parayı gözü görmeyenler jdjdjdjjd

Hic cvp vermeyin belliki haset biri ve bundan besleniyor.onun ekmegine yag surmeyin,o konussun siz dediginizi yapin

Ulen benim tarafimdan 3 tane bilenzik takıldı sadece onuda bozdurdum klima aldım kocacıma telefon aldırmistım onu verdim keşke saklasaydım ne kadar salak bir gadınım
KK yı kocana okut, ölmüşlerine rahmet okur Başında taşır seni, ayağının suyunu içer

Bugün brnimkide attı para ne tesadüf yanlız para atmasına gerek yok ben atayım isterse

Kucuk abim esimi gördüğunde buna baslık parası ne kadar vericez demişti ben sişko o çıtır olunca abi şimdi dön bak kardeşime fiyuuu
Ağırlınca altın isteyeydin ya bibi
Ben imam nikahında mehir olarakk 1 kg altın istedim ;D herif öksürük krizi geçirdi hoca ikna etmeye çalıştı, asla dedim ikna oldu. Kağıda yazdırdım hocaya kağıdı kasaya koydum hxjsjdjjsjdjsjhsjsjsjjs

ALLAHIM NOLUR OĞLUM OLMASIN

Oha lan yabanci kocayla evlendigime cok pisman oldum suracikta bi anda hshsysg

Ben salak gıbı 50 yazdırdım bana 100 isre dedimişte 5 dakika öncesi ama ben saftirik 50 dedim ama bu çakal durur mu 100 istedim sanıyor kekledim

Oha lan yabanci kocayla evlendigime cok pisman oldum suracikta bi anda hshsysg
Müslüman et hemen sonra da töreleri anlat hahahhahahaha
Sana bişi diyim mii kocamı dolandırdım ben hxhshdj onu da sonra anlatayım Allah belamı verdi ama sayın okuyucular kocam fakirleşti evlenince

Kız abim eşim.için baslık parası bizim vermemiş lazım dedi puhahahah
Ben istesem zaten o zamanlar dünyada o kadar altın rezervi olduğunu sanmıyorum 1 kilo altın mı insafsız o nedu ben istemiyorum dedim hoca olmaz didi 10 gr olsun dedi öyle oldu imza falanda atmadık sözlesmemi yaptın allam o ne ya

Çalısıyorsunuz da dolarla mı maaş aliyorsunuz bi anda 10 u geçince zengin oldunuz
Hayır dolarla almıyorum. Evlenerek tazminatımı aldım zamanında eşimde aldı istdan taşınırken sadece 1 kısmı kalmıştı . Abimn borcundan dolayı memleketten 1 tarla satıldı oradan da az kaldı altınları bozdurmuştuk zaten eşimn tazminatının yarısı geldi onu görümceye verdik . Küçük miktar bireysel kredi ile ev için aradaki farkı kapattık zaten dünde evi aldık şükür . Sıfır ev fiyatları uçmuş mecburen 150bine eski bina bulduk aldık hayırlısı ile . Dolarla maaş alsam burada işim ne

10 gr arbaamın mazotuna yetmez hahhh

Ben salak gıbı 50 yazdırdım bana 100 isre dedimişte 5 dakika öncesi ama ben saftirik 50 dedim ama bu çakal durur mu 100 istedim sanıyor kekledim
Bende kocamı dolandırdım yasak elma izlemenin faydalar hdjdjd
D Deniz3456 gel kız senden daha üç kağıtçı biri çıktı , bakınız ben

Müslüman et hemen sonra da töreleri anlat hahahhahahaha
Sana bişi diyim mii kocamı dolandırdım ben hxhshdj onu da sonra anlatayım Allah belamı verdi ama sayın okuyucular kocam fakirleşti evlenince
Yok anam o beni boşar, hic biyerini kestirmez, anca elimde balta, falçata kovalamam lazim nasi dolandirdin kiz adami

Niye bizi beğenmiyor musun belki ben dolarla maaş alıyorumdur bak hep burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…