- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
Sen asla salak değilsinUlen benim tarafimdan 3 tane bilenzik takıldı sadece onuda bozdurdum klima aldım kocacıma telefon aldırmistım onu verdimkeşke saklasaydım ne kadar salak bir gadınım
Profil alev almış bak güzelliğine bile borç ödetebilirsin sen şimdiUlen benim tarafimdan 3 tane bilenzik takıldı sadece onuda bozdurdum klima aldım kocacıma telefon aldırmistım onu verdimkeşke saklasaydım ne kadar salak bir gadınım
Kucuk abim esimi gördüğunde buna baslık parası ne kadar vericez demiştiSen asla salak değilsinlibidolu kadınlar genelde parayı gözü görmeyenler jdjdjdjjd
KK yı kocana okut, ölmüşlerine rahmet okurUlen benim tarafimdan 3 tane bilenzik takıldı sadece onuda bozdurdum klima aldım kocacıma telefon aldırmistım onu verdimkeşke saklasaydım ne kadar salak bir gadınım
Profil alev almış bak güzelliğine bile borç ödetebilirsin sen şimdi
Len sus bulmuşum böyle kocayı burdaki kocaları okuyunca benimkini okuyup üflüyorum aslındaKK yı kocana okut, ölmüşlerine rahmet okurBaşında taşır seni, ayağının suyunu içer
Bugün brnimkide attı para ne tesadüf
Ağırlınca altın isteyeydin ya bibiKucuk abim esimi gördüğunde buna baslık parası ne kadar vericez demiştiben sişko o çıtır olunca abi şimdi dön bak kardeşime fiyuuu
Oha lan yabanci kocayla evlendigime cok pisman oldum suracikta bi anda hshsysgAğırlınca altın isteyeydin ya bibi
Ben imam nikahında mehir olarakk 1 kg altın istedim ;D herif öksürük krizi geçirdihoca ikna etmeye çalıştı, asla dedim ikna oldu. Kağıda yazdırdım hocaya kağıdı kasaya koydum hxjsjdjjsjdjsjhsjsjsjjs
ALLAHIM NOLUR OĞLUM OLMASIN
Bak yine içine kaçtı heyecanımBugün brnimkide attı para ne tesadüfyanlız para atmasına gerek yok ben atayım isterse
Ben salak gıbı 50 yazdırdım bana 100 isre dedimişte 5 dakika öncesi ama ben saftirik 50 dedimAğırlınca altın isteyeydin ya bibi
Ben imam nikahında mehir olarakk 1 kg altın istedim ;D herif öksürük krizi geçirdihoca ikna etmeye çalıştı, asla dedim ikna oldu. Kağıda yazdırdım hocaya kağıdı kasaya koydum hxjsjdjjsjdjsjhsjsjsjjs
Müslüman et hemen sonra da töreleri anlat hahahhahahahaOha lan yabanci kocayla evlendigime cok pisman oldum suracikta bi anda hshsysg
Kız abim eşim.için baslık parası bizim vermemiş lazım dedi puhahahahAğırlınca altın isteyeydin ya bibi
Hayır dolarla almıyorum. Evlenerek tazminatımı aldım zamanında eşimde aldı istdan taşınırken sadece 1 kısmı kalmıştı . Abimn borcundan dolayı memleketten 1 tarla satıldı oradan da az kaldı altınları bozdurmuştuk zaten eşimn tazminatının yarısı geldi onu görümceye verdik . Küçük miktar bireysel kredi ile ev için aradaki farkı kapattık zaten dünde evi aldık şükür . Sıfır ev fiyatları uçmuş mecburen 150bine eski bina bulduk aldık hayırlısı ile . Dolarla maaş alsam burada işim neÇalısıyorsunuz da dolarla mı maaş aliyorsunuz bi anda 10 u geçince zengin oldunuz
10 gr arbaamın mazotuna yetmez hahhhKız abim eşim.için baslık parası bizim vermemiş lazım dedi puhahahah
Ben istesem zaten o zamanlar dünyada o kadar altın rezervi olduğunu sanmıyorum1 kilo altın mı insafsız o nedu ben istemiyorum dedim hoca olmaz didi 10 gr olsun dedi öyle oldu imza falanda atmadık sözlesmemi yaptık allam o ne ya
Yok anam o beni boşar, hic biyerini kestirmez, anca elimde balta, falçata kovalamam lazimMüslüman et hemen sonra da töreleri anlat hahahhahahaha
Sana bişi diyim mii kocamı dolandırdım ben hxhshdj onu da sonra anlatayımAllah belamı verdi ama sayın okuyucular kocam fakirleşti evlenince
Niye bizi beğenmiyor musun belki ben dolarla maaş alıyorumdur bak hep burdayımHayır dolarla almıyorum. Evlenerek tazminatımı aldım zamanında eşimde aldı istdan taşınırken sadece 1 kısmı kalmıştı . Abimn borcundan dolayı memleketten 1 tarla satıldı oradan da az kaldı altınları bozdurmuştuk zaten eşimn tazminatının yarısı geldi onu görümceye verdik . Küçük miktar bireysel kredi ile ev için aradaki farkı kapattık zaten dünde evi aldık şükür . Sıfır ev fiyatları uçmuş mecburen 150bine eski bina bulduk aldık hayırlısı ile . Dolarla maaş alsam burada işim ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?