Yatırımlık aldık işte 30 yıllık bina sizi anlamadım cümlenizi ....Cümleye gel....evler 2 ye ayrılır...sıfır ev ve yatırımlık ev....Nası bi mantık?
Sizi inandırmak gibi bir çabam yok inanmayın sorun yok ..
Bu kadar dengesizden ne diye para alıyorsunuz o zaman ? İşinize gelince iyi , gelmezse berbat değil mi ? Herkes size hizmet etmek zorunda. Görümcenin telini versene banaBorcunuz vardı görümceye ödedik aslında . Sonra da ev aldık tamam ev çok eski 30 yıllık bina 150 bime aldık evi . Abimn borcu yuzunden babamdan kalan tarla satıldı ondanda para gelince ödemiştik şükür. Görümcem iyidir aslında ama bazen böyle durumları var bazen iyi bazen değişik dengesiz aslında benm muhatap olmamam gerekti ama işte dayanamadım
Biz de onu söylüyoruz görümce iyi aslındaBorcunuz vardı görümceye ödedik aslında . Sonra da ev aldık tamam ev çok eski 30 yıllık bina 150 bime aldık evi . Abimn borcu yuzunden babamdan kalan tarla satıldı ondanda para gelince ödemiştik şükür. Görümcem iyidir aslında ama bazen böyle durumları var bazen iyi bazen değişik dengesiz aslında benm muhatap olmamam gerekti ama işte dayanamadım
O işi hallettim 2 ay yeni olacak aghjk oda bir evin tek kızını aldı afhjkkAraba almabi evin bi oğlunu al valla bak sonra hepsi sana çalışmak zorunda olsun hxhsh artık racon bu
MaşallahO işi hallettim 2 ay yeni olacak aghjk oda bir evin tek kızını aldı afhjkk
Evlendim kız ben öyle altın istemedik herkes durumuna göre ne yaptıysa afhjk ama hasılatım iyi çok şükürMaşallahbaşlık iste hdjshdhdhjdjd ben yüz görümlüğüne kadar istedim hxbdjdhdjjdjdjd BERBAT BİRİYİM
Olsun yine de yüz görümlüğü all hahahhahaEvlendim kız ben öyle altın istemedik herkes durumuna göre ne yaptıysa afhjk ama hasılatım iyi çok şükür
Jet alacağadilar, benzine zam gelince vazgecmis olabilerlerAsgari ucretle calisan adamin tazminatini bozdurup bozdurup harcamissiniz.
Asgari ucretin 10 misli ucretle calisanin tazminatiyla dahi bir ev alinamaz su an. Siz hem borc odemissiniz, hem kalani eve katmissiniz.
Ziya’nin aslan avlamasi gibi oldu bu.
Adamın kız kardeşi de varsa, 4 köpeğe bakacak parası da varsa, çiçeeekk.Araba almabi evin bi oğlunu al valla bak sonra hepsi sana çalışmak zorunda olsun hxhsh artık racon bu
Çok takılma eski konulara bakıp yorum yapıyorlar biri de çıkıp sormuyoe teşekkür ederim sorduğun için görümceyw borcu ödedik zaten çalışıyorum aradaki küçük farkı kredi çektim ödüyoruz..Olayların perde arkasını bilmeden yaptığımız yorumlar aslında ne kadar yargılayıcı değil mi?
Tabi canım, arada borcunu istemese bal gibi kadın.Borcunuz vardı görümceye ödedik aslında . Sonra da ev aldık tamam ev çok eski 30 yıllık bina 150 bime aldık evi . Abimn borcu yuzunden babamdan kalan tarla satıldı ondanda para gelince ödemiştik şükür. Görümcem iyidir aslında ama bazen böyle durumları var bazen iyi bazen değişik dengesiz aslında benm muhatap olmamam gerekti ama işte dayanamadım
O da madem 4 tane kopee var, niye borcunu istiyo, 4 tane kopek var bi kere ortada , utanmasi da yok. Benim 4 kopeem var de, sus ayibinla otur, hayret bisiTabi canım, arada borcunu istemese bal gibi kadın.
Çalısıyorsunuz da dolarla mı maaş aliyorsunuz bi anda 10 u geçince zengin oldunuzEvet eski konuları eşelemişler biri de sormamış çalışıyorum çok şey değişti. Sorun yok burada gruplaşma var alışkınım ben yargılamalarına sormadan
Var olmaz mı hemide karı koca aylık 30 bin gelirleri var daha fazla olabilir hatta adhjkk bir bilezik taktı cağnım görümcem öok severim kendilerini adhjkşAdamın kız kardeşi de varsa, 4 köpeğe bakacak parası da varsa, çiçeeekk.
Olamaz mi, olabilir feat. by OrtacgilJet alacağadilar, benzine zam gelince vazgecmis olabilerler
Ulen benim tarafimdan 3 tane bilenzik takıldı sadece onuda bozdurdum klima aldım kocacıma telefon aldırmistım onu verdimOlsun yine de yüz görümlüğü all hahahhaha
Ben altınları alıp kasama koydumadamın haberi yok ne var ne yok diye bişi diim mii 1 sene sonra kafasına vurdu ben sana yüz görümlüğü verdim , sen neden vermiosun dedi ben görmemek içinn verebilirimmm dedim hahah bu da böyle bi anımdır
Turk filmlerinde davanin orta yerinde durun hakim bey! diye salona dalıp yeni deliller sunan kişi gibisin strobe maşallahEn son 1 Eylül de -ödeyemiyoruz, sıkışığız- yazdığınız, yok ağladığınız ve borcu ötelettiğiniz türlü mesajlarınız duruyor orada. Birikmişiniz varken dahi vermemişsiniz kadına borcu, "Benim kendi birikimim" demişsiniz.
Eşiniz asgari maaşla çalışıyor, o zaman "Hiç altın yok" filan da yazmışsınız.
Şimdi bu konuda altınlar belirmiş, hem bozdurulmuş, kalmış da üzerine.
Oradan döndüremezsiniz. Borcunuzu ödediğinize inanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?