Sinirden her yerim titriyor:( eşim İnstagram dan eski sevgilisini aratmış

Bence gerek yok bizde merak edip aratmisizdir hatta benden sonra ins gebermistir diye aratmis bile olabilir çok da settirme

Size daha önceden hic yanlis yapti mi?
Sorunlu bi evlilik yazmissiniz, biraz bahseder misiniz?

Ben de hoslanmazdim eski sevgilinin aratilmasindan...

kızlar galiba sinir krizi geçiriyorum her yerim titriyor ve inanılmaz üşüyorum.. az önce internetim olmadığı için eşimin telden instagrama girdim kendimi arayacaktım arama butonuna basmamla eski sevgilisi belirdi karsımda İnstagram ı güncellenmemişti açılmıyordu güncelledim öyle açıldı ne zaman arattı bilmiyorum ama arattı sonuçta.. beş yıllık evliyiz ve bi çocuğumuz var bir buçuk yaşında ... zaten benim nazarımda sorunlu bi evlilik bide böyle bişeyle karşılaşmak hepten koydu içime. ALLAHIM diyorum bu bi işaret mi bu adam beni sevmiyor mu bu evlilik bitsin mi !!! Rengim atmış görünce neyin var dedi bişey demedim ama telefonu eline alınca en son arattığı sayfayı görecek şekilde bıraktım telefonu. Yani gördüğümü bence biliyor ama oda bişey demedi bende kaynanam bizimle çocuk uyuyor kavga çıksın istemedim ama duramıyorum da nolur bi fikir verin siz olsanız napardınız??
herkes bakar eski sevgilisine..merak işte...büyütülcek bir durum değil bence...

Bende aratiriyorum eski sevgilimi arada. Yillarimiz gecmis beraber insan merak ediyor. Hala seviyor olmakla alakasiz

Neyini merak etmiş diyenler iyi misiniz?
İnsan bu merak eder,naptı öldü mü yaşıyor mu illa ki aklına binde bir de olsa gelir. Boşuna gaz vermeyin konu sahibine.

kızlar galiba sinir krizi geçiriyorum her yerim titriyor ve inanılmaz üşüyorum.. az önce internetim olmadığı için eşimin telden instagrama girdim kendimi arayacaktım arama butonuna basmamla eski sevgilisi belirdi karsımda İnstagram ı güncellenmemişti açılmıyordu güncelledim öyle açıldı ne zaman arattı bilmiyorum ama arattı sonuçta.. beş yıllık evliyiz ve bi çocuğumuz var bir buçuk yaşında ... zaten benim nazarımda sorunlu bi evlilik bide böyle bişeyle karşılaşmak hepten koydu içime. ALLAHIM diyorum bu bi işaret mi bu adam beni sevmiyor mu bu evlilik bitsin mi !!! Rengim atmış görünce neyin var dedi bişey demedim ama telefonu eline alınca en son arattığı sayfayı görecek şekilde bıraktım telefonu. Yani gördüğümü bence biliyor ama oda bişey demedi bende kaynanam bizimle çocuk uyuyor kavga çıksın istemedim ama duramıyorum da nolur bi fikir verin siz olsanız napardınız??
Şakamı bu ya. Baksin nolacakki. Koynuna almış gibi yazmışsınız. Ne takıntılı geldi yeni nesil yaaa..

Aynı durumu yaşadım sinirden neler neler geçti aklımdan anlatamam :) tabi yeni evliydik o zaman lütfen sakin olun eşinize güveniyorsanız unutun gitsin herkes merak eder mazide bıraktıklarını şimdi olsa aynı şey girer bide ben bakarım profiline umrumda olmaz çünkü onun beni sevdiğini bana ait olduğunu hissediyorum

Merak etmiştir, ama bu yine de telefonu makatına sokmamak için yeterli bir sebep değil.

Ben büyütürüm. Etmesin merak, merak edecek şey mi kalmadı dünyada?
Bence de. Evliliği geç sevgilim varken bile eski sevgilime bakmış insan değilim. Merak edecek olan yeni birini hayatına sokmasın eskilere bakıp dursun. Hele evlendikten sonra affı yok. Ha benim fotomu beğenen eski sevgilim vs olsa lan sen nerden çıktın başıma der eşimin yanında bakarım engellemeden önce. Ama alenen aratmak affedilemez.

Back
X