Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes bakar eski sevgilisine..merak işte...büyütülcek bir durum değil bence...kızlar galiba sinir krizi geçiriyorum her yerim titriyor ve inanılmaz üşüyorum.. az önce internetim olmadığı için eşimin telden instagrama girdim kendimi arayacaktım arama butonuna basmamla eski sevgilisi belirdi karsımda İnstagram ı güncellenmemişti açılmıyordu güncelledim öyle açıldı ne zaman arattı bilmiyorum ama arattı sonuçta.. beş yıllık evliyiz ve bi çocuğumuz var bir buçuk yaşında ... zaten benim nazarımda sorunlu bi evlilik bide böyle bişeyle karşılaşmak hepten koydu içime. ALLAHIM diyorum bu bi işaret mi bu adam beni sevmiyor mu bu evlilik bitsin mi !!! Rengim atmış görünce neyin var dedi bişey demedim ama telefonu eline alınca en son arattığı sayfayı görecek şekilde bıraktım telefonu. Yani gördüğümü bence biliyor ama oda bişey demedi bende kaynanam bizimle çocuk uyuyor kavga çıksın istemedim ama duramıyorum da nolur bi fikir verin siz olsanız napardınız??
Kişiye göre değişiyor demekkiŞimdi ben anlamadım, çok büyütülecek bir şey değil mi bu.... Empatisi bile beni benden alıyor sinir sistemim bozuluyor .
Şakamı bu ya. Baksin nolacakki. Koynuna almış gibi yazmışsınız. Ne takıntılı geldi yeni nesil yaaa..kızlar galiba sinir krizi geçiriyorum her yerim titriyor ve inanılmaz üşüyorum.. az önce internetim olmadığı için eşimin telden instagrama girdim kendimi arayacaktım arama butonuna basmamla eski sevgilisi belirdi karsımda İnstagram ı güncellenmemişti açılmıyordu güncelledim öyle açıldı ne zaman arattı bilmiyorum ama arattı sonuçta.. beş yıllık evliyiz ve bi çocuğumuz var bir buçuk yaşında ... zaten benim nazarımda sorunlu bi evlilik bide böyle bişeyle karşılaşmak hepten koydu içime. ALLAHIM diyorum bu bi işaret mi bu adam beni sevmiyor mu bu evlilik bitsin mi !!! Rengim atmış görünce neyin var dedi bişey demedim ama telefonu eline alınca en son arattığı sayfayı görecek şekilde bıraktım telefonu. Yani gördüğümü bence biliyor ama oda bişey demedi bende kaynanam bizimle çocuk uyuyor kavga çıksın istemedim ama duramıyorum da nolur bi fikir verin siz olsanız napardınız??
Haaa rahatsız edecek seviyeye gelmişse adam haklı tabiBence yeterince yerinde bi sebep,düsünsene aylarca eski karını takip ediyor kız.Korkarım ben.Bu kıskançlıkla bas edemem derim.Bir de kıza kötü yorumlar yazmış galiba.Adamda atmış..
Merak etmiştir, ama bu yine de telefonu makatına sokmamak için yeterli bir sebep değil.kızlar galiba sinir krizi geçiriyorum her yerim titriyor ve inanılmaz üşüyorum.. az önce internetim olmadığı için eşimin telden instagrama girdim kendimi arayacaktım arama butonuna basmamla eski sevgilisi belirdi karsımda İnstagram ı güncellenmemişti açılmıyordu güncelledim öyle açıldı ne zaman arattı bilmiyorum ama arattı sonuçta.. beş yıllık evliyiz ve bi çocuğumuz var bir buçuk yaşında ... zaten benim nazarımda sorunlu bi evlilik bide böyle bişeyle karşılaşmak hepten koydu içime. ALLAHIM diyorum bu bi işaret mi bu adam beni sevmiyor mu bu evlilik bitsin mi !!! Rengim atmış görünce neyin var dedi bişey demedim ama telefonu eline alınca en son arattığı sayfayı görecek şekilde bıraktım telefonu. Yani gördüğümü bence biliyor ama oda bişey demedi bende kaynanam bizimle çocuk uyuyor kavga çıksın istemedim ama duramıyorum da nolur bi fikir verin siz olsanız napardınız??
Bence de. Evliliği geç sevgilim varken bile eski sevgilime bakmış insan değilim. Merak edecek olan yeni birini hayatına sokmasın eskilere bakıp dursun. Hele evlendikten sonra affı yok. Ha benim fotomu beğenen eski sevgilim vs olsa lan sen nerden çıktın başıma der eşimin yanında bakarım engellemeden önce. Ama alenen aratmak affedilemez.Ben büyütürüm. Etmesin merak, merak edecek şey mi kalmadı dünyada?