Devlet PTT'den Bayram harçlığı ödüyor. Tam 2500 TL bayram yardımı için başvurular e-devlet'ten başladı. T.C kimlik NO’ya göre PTT'den bayram yardımı alabilirsiniz.
www.tum-haberler.com
arkadasimin durumu iyi degil buna basvurdu simdi mesaj atmis yalan habermis bu diyo. bu linki ben atmistim ona basvursun diye. var mi bilginiz
Sosyal medya üzerinden yayılan "Açık Kapı" hizmeti üzerinden başvurulması durumunda, bayram harçlığı benzeri sosyal yardımların yapılacağı yönündeki haberler asılsızdır. "Açık Kapı" birimlerinin yardım dağıtmak, sosyal destek ödemesi gerçekleştirmek gibi bir görevi bulunmamaktadır. Bu şekildeki asılsız haberlere itibar edilmemesi önem arz etmektedir.
Şu şekil bir yazı var e devlette ama bilmiyorum
Devlet PTT'den Bayram harçlığı ödüyor. Tam 2500 TL bayram yardımı için başvurular e-devlet'ten başladı. T.C kimlik NO’ya göre PTT'den bayram yardımı alabilirsiniz.
www.tum-haberler.com
arkadasimin durumu iyi degil buna basvurdu simdi mesaj atmis yalan habermis bu diyo. bu linki ben atmistim ona basvursun diye. var mi bilginiz
Ara ara babamada atıyorlar atan kişinin haberi var mı bilmiyorum ama ilk attiklarinda linke tiklamis bilmeyerek yakın gözlüğünü takmadan farklı bir sayfa PTT ile alakası yok büyük ihtimalle virüs eğer siz atmadiysaniz telefonda virüs olabilir WhatsApp üzerinden atıyorlar.
teyit etmediğin her şeyi pat diye atarsan böyle olur. boşu boşuna insanları umutlandırmayın. akıl var mantık var nasıl her vatandaşa 2500 versinler, ekonomi bunu kaldırır mı?