evet onlar benı eleştırmeye yer arıyor bunu bılıyorumm daha önce pek çok yaşanmışlıktan ama söz konusu torunlarıı ona kıyamazlar sanıyordum çorba konusunu söylıcektım nasıl hazmetsin doktorlar önermıyor okadar küçük bebeğe olurmu dıyee ama daha önce doktor böyle dıyr yada ınternette böyle yazıyor diye savunma yapmak istedimde doktorlar ne bılıyorr buda çocuğunu internetle büyütüyoo gibi eleştırıler aldım ki ben cam rendeyi bile internetten öğrendım meyveler sadece makıneyle püre halıne geliyor sanıyordum hiçte bana söylemedıler öle bişiki hanı lisede gruplar olurr ve zayıf bulduklaryla sürekli alay ederler yanı tamamen bomboş şeyler için bile olsa laf sokarlar aynı durumu yaşıyorumm ben şuan olay okadar mantıksızkii mantıklı bi cvp bulupp veremıyorum artıkk ki cvp vermeye kalksam verdiğimdeoluyor sabır taşı değilim butun grubuununa yayıyorr sonra bır arada olduğumuz bi gün tee nezaman söyledığım bı söz önume getırılıyorr neden söyledımı bıle unutuyorum ama ortamda bır suru lafı yıyıp oturuyrum aşağa eşim çok ıyı bı ınsan ama ondada kımseyı kırmama düşüncesi varr kımsenın ondan çekindiği yok yanı
Arkadaşım senin şu topikte yazdıkların ve "kaynanasıyla sorun yaşayanlar" topiğinde yazdığın mesajlar beni dehşete düşürdü!
Sen neden katlanıyorsun bu (lafın gelişi) insanlara, nasıl katlanıyorsun?
Bak, böyle giderse Allah korusun hasta olursun, senin gibi gelinlerin sonu bu, anneciğimden biliyorum.
Lütfen, seni koruyan kimse yok, annecin babacın yok, o zaman sen kendinden mesülsun, sana bunu yapmalarına lütfen izin verme
Allah'ın verdiği can sana emanet, sen onlara müsaade ederek Allah'ın emanetine hıyanet etmiş olmuyor musun?
Yazdıklarına bakılırsa gayet aklı başında bir insansın, sen her türlü ayakta kalırsın, her ihtimali değerlendir, para biriktir, bir eylem planı oluştur ama buna izin verme!