• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir oldum ama !!!!!!

evet onlar benı eleştırmeye yer arıyor bunu bılıyorumm daha önce pek çok yaşanmışlıktan ama söz konusu torunlarıı ona kıyamazlar sanıyordum çorba konusunu söylıcektım nasıl hazmetsin doktorlar önermıyor okadar küçük bebeğe olurmu dıyee ama daha önce doktor böyle dıyr yada ınternette böyle yazıyor diye savunma yapmak istedimde doktorlar ne bılıyorr buda çocuğunu internetle büyütüyoo gibi eleştırıler aldım ki ben cam rendeyi bile internetten öğrendım meyveler sadece makıneyle püre halıne geliyor sanıyordum hiçte bana söylemedıler öle bişiki hanı lisede gruplar olurr ve zayıf bulduklaryla sürekli alay ederler yanı tamamen bomboş şeyler için bile olsa laf sokarlar aynı durumu yaşıyorumm ben şuan olay okadar mantıksızkii mantıklı bi cvp bulupp veremıyorum artıkk ki cvp vermeye kalksam verdiğimdeoluyor sabır taşı değilim butun grubuununa yayıyorr sonra bır arada olduğumuz bi gün tee nezaman söyledığım bı söz önume getırılıyorr neden söyledımı bıle unutuyorum ama ortamda bır suru lafı yıyıp oturuyrum aşağa eşim çok ıyı bı ınsan ama ondada kımseyı kırmama düşüncesi varr kımsenın ondan çekindiği yok yanı

Arkadaşım senin şu topikte yazdıkların ve "kaynanasıyla sorun yaşayanlar" topiğinde yazdığın mesajlar beni dehşete düşürdü!
Sen neden katlanıyorsun bu (lafın gelişi) insanlara, nasıl katlanıyorsun?
Bak, böyle giderse Allah korusun hasta olursun, senin gibi gelinlerin sonu bu, anneciğimden biliyorum.
Lütfen, seni koruyan kimse yok, annecin babacın yok, o zaman sen kendinden mesülsun, sana bunu yapmalarına lütfen izin verme
Allah'ın verdiği can sana emanet, sen onlara müsaade ederek Allah'ın emanetine hıyanet etmiş olmuyor musun?
Yazdıklarına bakılırsa gayet aklı başında bir insansın, sen her türlü ayakta kalırsın, her ihtimali değerlendir, para biriktir, bir eylem planı oluştur ama buna izin verme!

Arkadaşım senin şu topikte yazdıkların ve "kaynanasıyla sorun yaşayanlar" topiğinde yazdığın mesajlar beni dehşete düşürdü!
Sen neden katlanıyorsun bu (lafın gelişi) insanlara, nasıl katlanıyorsun?
Bak, böyle giderse Allah korusun hasta olursun, senin gibi gelinlerin sonu bu, anneciğimden biliyorum.
Lütfen, seni koruyan kimse yok, annecin babacın yok, o zaman sen kendinden mesülsun, sana bunu yapmalarına lütfen izin verme
Allah'ın verdiği can sana emanet, sen onlara müsaade ederek Allah'ın emanetine hıyanet etmiş olmuyor musun?
Yazdıklarına bakılırsa gayet aklı başında bir insansın, sen her türlü ayakta kalırsın, her ihtimali değerlendir, para biriktir, bir eylem planı oluştur ama buna izin verme!

herşeye rağmen eşim benı nekadar koruyamasada ki son zamanlarda durum baya değişti artık lafını esirgemiyorr bu arada ben anasına babasıne asi gelen bi eşim olmasını hiç bizaman istemem ama bazen cvp vermeye zoruyorlar insanı oda artık tahammul edemeyıp korumaya çalışıyor bazen boşver benı koruma dmeek zorunda kalıyorum çünkü o korudukça bu seferde şu meşhur cümle karının ağzına bakıyorsun deyıverıyorlar ve bana kinleri artıyor kayınvalidem çocuk gıbı kaprisleri var bayramın ılk gunu görümcemın kızı (8yaşında)bıze geldi oğlum ben eşim top oynuyoruz oynuyoruz dedğim oğlumun ılgısını çekmek için bırbırımıze atıyoruz kayınvalidem onu içeri çağırdı ve bizimle oynamamasını söyledı inanmazsın topu içeri aldı kendısı oynamaya başladı g.kızıyla yanı bunları şu yüzden anlatıyorum bu psikolojide bir kadın için ve eşimi herşeye rağmen severken nasıl ayrılırım kendım anne baba sevgısını tadamamışken oğluma babaannesinin saçma hırsı kini yüzünden nasıl yaşatırım aile eksikliğini..madem kadını bılıyorsun ne takıyorsu dıyebılısın ama insanız duvar değil birisi gelip insafsızca canınızı yakıyorsa tepkisiz kalamıyorsunuz ve benım gerçekten ailem yok bu durumda ayrılmayı düşünsem oğlumu bana vermezler ona nasıl bakarımm uzak bı ıhtımalde olsa zaman zaan düşünüyorum ama asla bana vermezler oğlumu babannesiyle kalırsada bana düşman bır evladım olur bunları yaşıycama hasta olup öleyım daha iyi en enazından 1 yıl yaşasam bıle yavrum yanımda olur oğlum yanımda olmadan yıllarca yaşasam ne fayda yazdıklarınn için tşk ederim gerçekten benı hiç tanımayan bırının benı düşünmesi benı hem hüzünlendırdı hemde çok mutlu ettı

Son düzenleme:
onlar nerenin neyi oluyorda karısıyorlar senin emzirmene bılmem neyine ya hu:47:
cevap vermekten cekınme guzelım tak tak soyle yani
yerlerini hadlerni bılsınler:31:
nıye kenı cocuguymus gibi sahipleniyorlar bu kadar kayınvalideler
yapıstır cevaplarını da bır daha soyluyorlar mı
gerekırse kötü ol ama hadlerını bildir
eşinle aran bozulmadıgı sürece

canım helvayla yapılan bişey vardı sütü bollaştırıyordu. benımde 2 yasında kız kardeşim var annem hep yapardı iyide gelirdi. Bir dene istersen bu arada o konusanlara kulak asma konusur konusur susarlar. Sen herşeye kulağını kapat. Yoksa sinir hastası olursun.

herşeye rağmen eşim benı nekadar koruyamasada ki son zamanlarda durum baya değişti artık lafını esirgemiyorr bu arada ben anasına babasıne asi gelen bi eşim olmasını hiç bizaman istemem ama bazen cvp vermeye zoruyorlar insanı oda artık tahammul edemeyıp korumaya çalışıyor bazen boşver benı koruma dmeek zorunda kalıyorum çünkü o korudukça bu seferde şu meşhur cümle karının ağzına bakıyorsun deyıverıyorlar ve bana kinleri artıyor kayınvalidem çocuk gıbı kaprisleri var bayramın ılk gunu görümcemın kızı (8yaşında)bıze geldi oğlum ben eşim top oynuyoruz oynuyoruz dedğim oğlumun ılgısını çekmek için bırbırımıze atıyoruz kayınvalidem onu içeri çağırdı ve bizimle oynamamasını söyledı inanmazsın topu içeri aldı kendısı oynamaya başladı g.kızıyla yanı bunları şu yüzden anlatıyorum bu psikolojide bir kadın için ve eşimi herşeye rağmen severken nasıl ayrılırım kendım anne baba sevgısını tadamamışken oğluma babaannesinin saçma hırsı kini yüzünden nasıl yaşatırım aile eksikliğini..madem kadını bılıyorsun ne takıyorsu dıyebılısın ama insanız duvar değil birisi gelip insafsızca canınızı yakıyorsa tepkisiz kalamıyorsunuz ve benım gerçekten ailem yok bu durumda ayrılmayı düşünsem oğlumu bana vermezler ona nasıl bakarımm uzak bı ıhtımalde olsa zaman zaan düşünüyorum ama asla bana vermezler oğlumu babannesiyle kalırsada bana düşman bır evladım olur bunları yaşıycama hasta olup öleyım daha iyi en enazından 1 yıl yaşasam bıle yavrum yanımda olur oğlum yanımda olmadan yıllarca yaşasam ne fayda yazdıklarınn için tşk ederim gerçekten benı hiç tanımayan bırının benı düşünmesi benı hem hüzünlendırdı hemde çok mutlu ettı

Canım beni tabi ki haksızlığa uğrayanı düşüneceğiz. Sen onların yaptıklarının altında kalma, isterlerse tavır yapsınlar, isterlerse surat assınlar. Kafalarına vura vura (mecazen) neyin nasıl olması gerektiğini öğrenirler. Aslında herkes her şeyin nasıl olması gerektiğini bilir de bazıları vicdanlarının sesini o kadar bastırırlar, sustururlar ki gerçekleri göremezler. Sen de yazdıklarında çok haklsın. Eninde sonunda Allah'ın adaleti şaşmaz, O'na sığın. Sevgilerimle.

Back