• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir oldum ama !!!!!!

Sadece bu basliktaki mesajlarinizi okuyarak sunu yazmak istiyorum. Siz bence cok temiz kalpli ve sabirli bir insansınız, tebrik ediyorum sizi.. Oglunuz da cok sansli sizin gibi bir anneye sahip oldugu icin.. Siz yine de o insan gorunumlu canavarlara tepkinizi gosterin, gostermedikce tepenize cikmaya calisirlar. Ama cahille de ugrasilmaz malesef. Esinizin ailesiyle mi yasiyorsunuz?

ewt eşimin ailesiyle yaşıyoruz dairelerimiz ayrı ama bırlıkte yıyıp içiyoruz ayrılma şansımız buradan taşınma gibi şansımız malasef yokk hayal bıle etmıyorum zatenn eşim annesine söyledıı bukadar emdi napalım aç bırakıp sürekliağlatalımmı dıyee senı eşin yönlendırıyo dıye buyuk bı kavga çıkardıı eşim ne söylerse sölesın bunları karın söledığı için söluyorsun dıyo aşırı sabit fıkırlı sırf mama vardık dıye eşimle annesı 3 aydır konuşmuyorr

sen elinden geleni yapıyorsun ve bebişini onlardan daha çok düşünüyorsun ve senn o tatlı bebişin biricik annesisin..:emir_bebek: yıllardır özlem çekmiş ve bebişine kavuşmuşsun.:16: tadınızı kaçırmalarına fırsat verme.. ha çok yemiş ha yememiş her çocuğun bünyesi farklıdır hepsi standart değil yani boşver onlar konuşup üstünlüklerini kanıtlamaya çalışsınlar.. sen kendini bilen birisin kulaklarını tıka elinden geldiğince onları duymamaya çalış canım :36:

sen elinden geleni yapıyorsun ve bebişini onlardan daha çok düşünüyorsun ve senn o tatlı bebişin biricik annesisin..:emir_bebek: yıllardır özlem çekmiş ve bebişine kavuşmuşsun.:16: tadınızı kaçırmalarına fırsat verme.. ha çok yemiş ha yememiş her çocuğun bünyesi farklıdır hepsi standart değil yani boşver onlar konuşup üstünlüklerini kanıtlamaya çalışsınlar.. sen kendini bilen birisin kulaklarını tıka elinden geldiğince onları duymamaya çalış canım :36:

kesınlıkle öyle zaten oğlumun kılo sıkıntısıda yok çok şükür 8 kılo olmuş ayına göre tam ortalama oğlumun kılosunu sağlığını falan düşündüklerini sanmıyorum düşünse torunun annesını babasını durduk yere üzermi insan üzgün oluncamı daha ıyı ilgilenir mutlu oluncamı dert edıcemız hiç bişi yok genel olarak baktığımda olaya ama gereksiz dertler çıkarıyoorr evde biii huzursuz hava bebekler çok etkılenırmışş böyle şeylerdenn dun aşağıya ındırdım sevsınler dıye dedesı sevdıı zaten onun sevgısınden şüphem yok bayılıyor oğlumaa sonra babanesine vermek istedi oğluma aynene şunları söyledıı ne olduu ne bana bakıyosun sevmıyorum bensenı 6 aylık bir bebeğe okadar kırıldımki zatennyaptıklarınaa muatap olmak istemedımden bişi demedımm bu bi babannenin sevgi sözccüğü olamaz

Ayyyyy gelip kaynana nı boğabilir miyim?
Benim bi arkadaş var kaynanası ne derse hiç duymamış gibi davranıyo nasıl yaıyosa vallasende öyle yap. Eğer çok bunalıyosan bi dr a git. Psikolg.hatta kaynanana uyku ilacı versin bol bol içir.

Ayyyyy gelip kaynana nı boğabilir miyim?
Benim bi arkadaş var kaynanası ne derse hiç duymamış gibi davranıyo nasıl yaıyosa vallasende öyle yap. Eğer çok bunalıyosan bi dr a git. Psikolg.hatta kaynanana uyku ilacı versin bol bol içir.

neden böyle davrandığını gerçekten anlamıyorum ama en büyük korkum akıl sağlığımı kaybetmekk düşünüyorum doktora gıtmeyii bu seferde deli diye adımı çıkaracak ondan korkuyorum

neden böyle davrandığını gerçekten anlamıyorum ama en büyük korkum akıl sağlığımı kaybetmekk düşünüyorum doktora gıtmeyii bu seferde deli diye adımı çıkaracak ondan korkuyorum

sadece eşin bilse seni götürse ilaç al derse de gizlice içersin. Bence senin psikolojin bozulmuş en ufak bi lafı bile büyütürsün sen bu durumda. Bende içiyorum ilaç laylay lom hayat valla napacan kafama takıyodum şimdi tınnnnnn ilaç rahatlattı sanırım. Bunda kötü bişey yok zaten iyi geceler.

Kaynana değil mi işte adı bile soğuk

söylenilenlere kulak asmamak tabiki mümkün değildir ama bi yerden sonra sıkıcı oluyor dediğiniz gibi
8 yıl beklemişsiniz bebeğiniz yanınızda sağlıklııı ne takıyorsunuz 8 yılın acısını çıkarın:)
Allah bebeğinizi size bağışlasın , birlikte ömrünüz uzun olsun inşallah
ya ben böyle uzun zaman bekleyipte bebeklerine kavuşanlara çok seviniyorum.:)

Canım bir çogumuz aynı şeyleri yaşıyoruz benim de görümcem bende 4 ay önce dogum yaptı sürekli onla kıyaslıyorlar sezeryenle dogum yaptım doktor kan ilacıyla antibiyotik verdi içiyorum kayın validem bak benim kız hiç içmedi bebege zarar olur diye dedi bende hemen kestim kızda kansızlık çıktı bak bizim kız içiyodu sen içmedin anne sen dedin içme neyse kız sarılık olmuş eşime dedim her çoçuk sarılık olur ama bak ahseninki çok kötü yok annem dediki her bebekte olur eşimden gizli 3 gün sonra ablamla götürdük çocuk 3 gün ışık tedavisi gördü ölümlerden döndü yanlış kan alımından kanı sıfırlandı sonrada ben emziriyorum habire bak benim kız mama veriyo sen tek emziriyosun dedi bende başladım mamaya o gün görümcem ben hiç 6 ayına kadar mama vermedim sen veriyomusun dedi çıldırmmamak eldedegil bende bi benimkiler öyle sanıyodum herkeste varmış :1:boş ver eninde sonunda yiyecek kulaklarını tıka bildigini yap 1 kaşık 2 kaşık yavaş yavaş artır doyumluk degil tadımlık sevmiyorsa zorlama 1 hafta sonra gene dene allah sabrını artırsın yemeyen çocuk çok zor :50:

Kendini bilen annelik duygusunu yaşamış hiçbir kadın senin gibi bebeğinin üzerine titreyen başka bir insanı eleştiremez.
Onlar şu an tamda olmasını istedikleri şeyi yapıyorlar.Senin sinir olmanı istiyorlar. Bu zevki onlara yaşatma.
Eğer eşin arkandaysa içinde de tutma söylemen gerekenleri söyle.

Ne abuk subuk insanlar var ya.. Sütün gelmiyorsa bebek aç mı kalsın ?

Boşverin siz onları, bebeği düşünseler böyle konuşmazlar zaten sizi eleştirmeye yer arıyorlar..

Ama bu kadar biriktireceğinize direk söyleyin bence.. Hangi anne yavrusunu emzirmek istemez ? Ama bu bizim elimizde olan bişey değil.. Hatta mümkünse arada yeri gelince laf dürtün , evet hatırlıyorum sende cips çikolata veriyordun abla :1: deyin görümcenize..

Siz sustukça onlar devam ederler..

3.5 aylık bebeğe çorba içirmek marifet değil cahilliktir. O bebeğin bağırsakları çorbayı sindirebilecek şekilde gelişmiş olsa idi zaten anne sütü diye birşey olmaz, doğrudan bebeklere iskender, lahmacun falan vermeye başlardık. Bebeklerde ek gıdaya en erken 4. ayda, o da 1 yemek kaşığı yoğurtla falan başlanabilir. Hele 6 aylık bir bebeğe gofret yalattırmak cahillikten de öte birşeydir. Televizyonlarda bile reklamı çıkıyor. Siz de lütfen bebeğinizin iyiliği için biraz sesinizi çıkarın.

evet onlar benı eleştırmeye yer arıyor bunu bılıyorumm daha önce pek çok yaşanmışlıktan ama söz konusu torunlarıı ona kıyamazlar sanıyordum çorba konusunu söylıcektım nasıl hazmetsin doktorlar önermıyor okadar küçük bebeğe olurmu dıyee ama daha önce doktor böyle dıyr yada ınternette böyle yazıyor diye savunma yapmak istedimde doktorlar ne bılıyorr buda çocuğunu internetle büyütüyoo gibi eleştırıler aldım ki ben cam rendeyi bile internetten öğrendım meyveler sadece makıneyle püre halıne geliyor sanıyordum hiçte bana söylemedıler öle bişiki hanı lisede gruplar olurr ve zayıf bulduklaryla sürekli alay ederler yanı tamamen bomboş şeyler için bile olsa laf sokarlar aynı durumu yaşıyorumm ben şuan olay okadar mantıksızkii mantıklı bi cvp bulupp veremıyorum artıkk ki cvp vermeye kalksam verdiğimdeoluyor sabır taşı değilim butun grubuununa yayıyorr sonra bır arada olduğumuz bi gün tee nezaman söyledığım bı söz önume getırılıyorr neden söyledımı bıle unutuyorum ama ortamda bır suru lafı yıyıp oturuyrum aşağa eşim çok ıyı bı ınsan ama ondada kımseyı kırmama düşüncesi varr kımsenın ondan çekindiği yok yanı

anlattıkların aynı benım kaynanamın yaptıkları.
aynı binadamı oturuyorsunuz?
ne sıklıkla gorusuosunuz
bence mesafe koyun araya

stresten de olmuyodur sütün. hurma ye canım, inanılmaz süt yapıyor. onları da Allah'a havale et, fazla görüşme. canımı sıkanı etrafımdan uzaklaştırırım, hiç bakmam.:47:

Hiçkimse, baba bile annenin o evladı taşıdığı 9 ayın, onun için uykusuz kaldığı bir günün hakkını veremezler.
Hiçkimse o anne kadar evladını düşünmez.
Böyle kimselere cevap bile verilmez, onlar için üzülmeye değmez.
''Herkes işine baksın'' cümlesi yeter böylelerine.

allah yardımcınız olsun, zor bir k. valideniz varmış...

yatarak yemiyor deyince aklıma geldi...

destekli yarı oturur vaziyette verirseniz, belki daha başarılı olursunuz...

mama sandalyeleri yarı yatış vaziyetinde durabiliyor, bende de aynı dert vardı.. yatınca çığlık çığlık bir bebek, böyle biraz daha iyi olmuştu...

bir de ben hep yalnız yedirirdim, gördükçe daha çok karışıyorlar çünkü, çocuğu alıp bir odaya çekilip, başkasının yanında yemiyor diyordum...

allah sağlık, sıhhat versin... istediği kadar yesin, çocuklarımız bizim uzantımız değil, farklı bireyler... he he deyip, bildiğinizi okuyun,...

böyle boş boş konuşmayı seven insanlar çoktur canım mümkünse arana mesafe koy fazla görüşme yada hiç altta kalma saygısızlık yapmadan sende cevaplarını ver:31:

emzirmeyen kadindan anne olmaz zihniyeti
kendi haline birakmak en güzeli bence
kendi haline daha sevimli olur :)
cabalasinlar
tek yapmaniz gereken
tabiri caizse
SALLAMAMAK !!

ben sürekli görüşüyorum aynı binada ayrı katlardayızz ben hepsinin farkındayımm ben oğluma hamılekaldığımda neredeyse 9ay evden çıkmadım hatta yataktan çıkmadım bişi olmasın dıye ozamanlarımıda bilirr ne çok sabırlı oldumdan bbahsederdıı ozaman hepsi unutulduu şimdi bu durumdayızz hurmada yedim bu arada bozada içtim helvada yedım eskidenn ağzıma sürmezdim bı sürübulgur plavıda yedımm olmayınca olmuyorrr iştee şuan yarı bıle oturmak istemıyor 6.ayı yenı doldurduu bazen alışsın dıye yastık destekli oturtuyorumm hemencık kaydırıyor kendısını

Back