Bır kadının annelıgını sorgulamak degıl kayınvalıdesının kardesıne oz be oz annesıne bıle dusmez...
3.5 aylık oglum var 21. Gunden berı anne sutu + mama verıyorum hatta mamayı sutumden cok alıyor. Kımseyı ırga etmez ; kımse yorum yapamaz.
Sızde sızı bu sekılde uzup sutunuzun daha cok azalmasına sebeb olan kısılere hakettıgı karsılıgı kısılıgınızın yettıgı cercevede verın... Hıc cekınmeyın bundan...
Annelık sutunuzle olmuyor, buna emın olun. Mama konusundada hıc vıcdan yapmayın. Corba konusuna gelınce baska bır corbayı deneyın yada koydugunuz bır sebzeyı degıstırın. Bunları su sebeble dıyorum; ay sonu ek gıdaya gecıyoruz oglumun mayhos tatlara egılımı oldugundan muhallebı yemıyecegını ogrendım :/ sızde hamılelıgınızde aserdıgınız tatlara yakın seyler deneyın ıyı sonuc alacaksınız emınım...
Ve tekrar o hadsızlere hakettıklerı cevabı kısılıgınız cercevesınde verın....
kimse hiçbir zaman 4-4lük değildir,hiçbir çocukta bir değildir..siz çocuğunuzun nasıl rahat yediğini,ne yemekten hoşlandığını deneye yanıla öğreneceksniz..kimsenin dediğini umursamayın,takmayın..annesi sizsiniz onlar değil.ve bir çocuğa en iyi annesi bakabilir..etrafımda beni eleştiren o kadar çok insan varki sen kızı bize ver iki haftada nasıl yediririz diyenlerle iki hafta birarada kaldım buyrun yedirin yapabiliyorsanız dedim 10dkk dayanamadılar.kızım bir yemeği abartısız en az 1 saatte oyalana oyalana yer.sabır etmezsem yarı aç kalkacak..o yüzden siz sadece çocuğunuzdan sorumlusunuz,siz annesisiniz çocuğunuz hakkında ki herşeyi en iyi bilen sizsiniz.herkes kendi bildiği şekilde yetiştirsin,kimseyi umursamayın kendinizi üzmeyin sizin yaşadığınız strest sütünüzüde etkiler...
Neee!! Emzirmeyen anne anne degilmiymis!! O görümcenin sacını basını yolarim!! Sinirlendim simdi!! Senmi taşıdın benim oğlumu 9 ay karnında yoksa senmi çektin onca dogum sancisini deseydin sende benim cocuğuma ne yedirdim ne giydirdiğim değil sizi dunyayı ilgilendirmez de hepsine ezdirme kendini ikide bir böyle!!! Artı beni kınayanın Allah basına bin mislini verir inşallah de yüzlerine, ayıp denen bisey var daha bana destek olucaniza morel vericenize böyle yapıyorsanız zor günümde yanımda olmayan iyi günümde hic olmasın de sende lafları bes bes hatta on on geri yapıştır biyerlerine onların!!
Benim annemin de sutu yetmiomus ama.boyle.bir kac kisi mama verilmemesi gerektigini soylemis. Ben de tabi ac kalmisim 40 gunlukken zaturre olmusum derken doktor beyimiz de annemi azarlamis. Derhal mamaya basliosun seklinde. Annem de baslamis hemen ama hala kizar onlara. Sonucta anneler icgudusel olarak hisseder bence, baskalarinin kafanizi karistirmasina izin vermeyin. Benek bakmak zaten zor bi de milletin dirdiriyla mi ugrasicaksiniz.
ne kadar canın acıdıki yazdın bunarı buraya canım
anne olmak emzirmekle olmuyor canım yürekte biter o iş
Rabbim seni layık görmüşki evlat vermiş
ne demişler cahil dostum olacagına kültürlü düşmanım olsun
aldırma sakın sen onlara sus ya da konuş sen bilirsin ama dedim ya aldırma
ewt bende aynı azarı işittim sarılığı uzayınca götürmüştüm sarılık kılo alımıyla azalıyorr eğer uzarsaa kanı değişiyorr bebeğin yanı baya önemli bbişi doktor oğlumun göbeğinin derisini tuttu kaldırdı zayıfıktan deri ele gelıyordu senın aklın nerde dıye kızdı hiç akılmdan gitmez o görüntüü hep bakıyorumşimdi göbeğinee aklımda yer ettı kayınvalimde ordaydıı doktor nebılcek mama satılsın dıye dıyoo demiştii
esracım beni okadar ıyı anlamışsınki evet çok cnm acıdıı tahammul edemedım onlarla konuşmanın hiç bi faydasını bulamadımm kararsızlık içince buraya ne aklımdan geçiyorsa yazdım pişman değilim ama hala şaşırıyorum kendıme içimde tutmaya neşeli görünmeye çok alışmışım bende şaşırıyorum kendıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?