kızlar bu benim ilk konum sanki utanıyorum yazarken ne bilim tuhafım neyse konuma geleyım ben uzun yıllar tedavi görerek bebek sahibi oldum evlendıkten 8 yıl sonra, elimden geldiği kadar ıyi bakmaya çalıştımm oğluma her anne gibi ama mutlaka yetemedim zamanlar olmuştur yada ilerde olacaktır oğlum şimdi 6aylık çok şükür saçında konak popişinde pişik bile olmadı tabı sadece benım bakmamladeğildir olmıycaksa olmaz geleyim derdıme.. ben kayınvalidem vee onun grubu tarafından sürekli eleştırıyorum grup dıyorum çünkü gerçekten öyleler kızkardeşleri ve kızı 4lü grupp benım oğluma sütüm yetmedi 3 aya kadar emzırebıldımm arada mamada vermek zorunda kaldım ama gizli saklı verıyordum gördükleri zaman söylemedıklerı kalmıyorduu hatta kızkardeşlerinden birisi emzırmeyen kadından annemı olur demişti vee benım kalbımı yakmıştı çünkü ben 8 yıl beklemiştim oğlumu bende en ıyışekilde beslensın sütüm bolbol olup yarasın isterım ama olmadıı yetmedi sarılığı uzadı önemlı bı hastalık olmasından korktum ve mamayla besllemeye dvm ettım eşimde mama ver diyordu çünkü oğlum çok olmasada diğer bebeklere göre zayıftı 2 saat memede kaldığını bilirim yavrum doymadığından kalıyormuş elektirkli pompa aldım ama 20mlden fazlasını hiçgeçemedimm artık oğlum büyüdü daha farklı beslenmeye başladıı ama daha çorba yemek istemıyor şimdide çorba yediremediğim için eleştırılıyorum görümcem ben benım kıza 3 buçuk aylıkken verdım dedı bugun.çok iyi hatılrarım çantasından çıkıloata cip eksik olmazdı sürekli onları tıkıştırırdı çocuklarına şimdi bana ders verıyorr ben yenı doğum yaptığım zamanda 6 aya kadar hiç bişi vermedim hep emzirdim dıyorduu yanı delirmek üzereyım ne yapsam nasıl davransam mutlaka eleştiriliyorum ben emziremediğim için sürekli kendımi suçlayıp duruyordum birde çorba çıktı başımaa okuması zor olmasın dıye daha fazla uzatmak istemıyorum bu ve bunun gibi şeyleri sürekli yaşıyorum artık cvp vermıyorum ama içten içede sinir oluyorumm bu insanlar hayatımda yokmuş gibi yaşamak istiyorum ama olmuyorrr ..