bu hafta sonu tam bir sinir küpü oldum cikdim onun disinda cok rahat ve sabirli bi kisilige sahibim aslinda bu yüzdende stressliyim suan
esimin yengesi hafta ici tel acdi bana cok sevdigimiz bi aile dostumuz var gecdigimiz ayin28sinde d.günü vardi kalkdi dediki ben düsündüm tasindim pazar günü sen evinde hazirlik yap börek cörek falan bende pasta alirim sizin evde süpriz d.günü yapalim dedi ben sok oldum hic bir sey diyemedim zaten yapi itibariyle hayir diyebilen yada karsilik verebilen biri diilim malesef (bu huyum yüzündende hakkliyken hep hakksiz duruma düserim hep ) ama aksama kadar sinir küpü oldum sorun dogum günü yapmak diil ama madem öyle bisey düsünüyosun kendi evinde yap
aksam esim eve geldiginde anlattim hayir dedim dimi dedi sen beni tanimiyomusun derken yengemizden msj geldi subattin 1inde onunda d.günü vardi pazara hic bi hazirlik yapma benim d.günüm var pazar benim evde kutlariz dedi(acikcasi rahatladim biraz)
sonra esimin amcasinin oglunun esiyle görüsdüm telde bana sen gerizekalimisin dedi ikinci bi sok yasadim neden dedim yengem aradi bugün d.gününe davet etmek icin senden bahsetti isde ben onu aramisim ve demisimki pazar bende bulusalim o aile dostumuza süpriz d.günü yapalim diye yengemde demis hic kusura bakma gelemem o gün benim dogum günüm var siz gelin buraya madem bende kutlansin ben büyügüm demis (siz olsaniz bu durumda ne düsünürdünüz yada sinir olurmuydunuz yada ben abartiyormuyum???)
ikinci bi olay ise pazar yengeme gitmeden önce akrabamla cocuklarimizi alip kapali bi oyun yeri var 3saat oraya götürdük eglensinler diye 3cocuklada ben ugrastim kendisi konu mankeni gibi kenardan seyretti ugrasmak sorun diil ben cocuklari hem severim hem düskünüm hemde cok sabirliyim bi ara wc ye gitcem dedi bi gitti 45dk piyasada yok o sirada biri kayincagi istiyo biri beni cekiyo suraya gidelim diye benim cimcime bensiz adim atmiyo bunaldim kime kosturacagimi bilemedim ya stress oldum o an sonra durduk yerde kizlar sizin bir hafta okul tatiliniz var gidin .....yengenizde kalin bir hafta dedi ücüncü soku yasadim cünkü 14subatta nisanimiz var yatiya misafirim var bende bu hafta evimi basdan sona temizlemeyi düsünüyodum cünkü pazar kizkardesimin sevgilisinin ailesi gelicek annemlerle tanismaya onlardada temizlik telasimiz var haftaya pazarda istemeye gelicekler ben bunlari söyledigim halde hic orali olmadi aksam yengemden eve gitcemiz sira kizlarinin ikiside gelcem diye tuturdu ben sinir küpü oldum iyice cünkü isim basimdan askin resmen emrivaki yapildi bana en sonunda bi patladim 3cocukla basa cikamam madem birisi gelsin dedim ve biride geldi 1hafta kalcak bende normal sartta normal baska bi zamanda seve seve kabulümdür ben 3haftalik gelinken evimde yatili cocuk kaldi gendi istegimle ama bukadar yüsüzlük olurmu ya evde derleyip topluyorum arkami dönüyorum heryer heryerde
basim catliyo sinirliyim gerginim stressliyim ilk defa böyle oldum ya kendimi ailenin samar oglani gibi gördüm resmen gelen vuruyo giden vuruyo resmen ya yoksa abartiyomuyum ???
kusura bakmayin cok uzun oldu ama icimi dökmek istedim sadece.............