1-yerlere tükürenlere 2-ağzını şapışdatarak yemek yiyenlere 3-öküzün trene baktığı gibi bakıp laf atan kendini bilmez cahil sürüsü sadece bir organdan dolayı kendini erkek olarak gören ama benim gibi birçok hemcinsiminde gözünde insan sınıfına bile girmeyen yaratıklara! 4-gerçeği bilmenize rağmen gözünüzün içine baka baka hala yalan söyleyen dostunuz gibi görünüp açığınız peşinde koşan insancıklara 5-arabada otobüste takside sigara içilmesine 6-aylardır arayıp sormayan tanıdığınızla karşılaştığınızda 'sen kilomu aldın yanakların şişmiş sanki biraz' tarzında yapılan yorumlara.(sizene yahu belki hastayım belki böyle seviyorum.si-ze-ne! 7-eve sabahın köründe yada gecenin bi vakti pat diye gelen misafirin ortalıktaki birkaç şeyi toplama çabası içine girip düzeninizi alt üst etmesine.
8-aile soyadına güvenip herşeyi elde edebileceğini sanan ahmaklara 9-arkabalarımızın yaşıtım olan kızların benle rekabet çabasına 10-kendi açığını kapamak için etrafındakilerle uğraşıp işi iftira boyutuna taşıyan zavallılara 11-iyi zamanınızda yanınızda olan sizi seven birçok akraba-arkadaşın başınıza kötü birşey gelince,paranız bitince bir bir dağılmasına(bazılarının gitmeden önce bir tekme atıp öyle defolmasına12-sınavda en yüksek puanı aldınız diye arkadaşınızın surat asmasına(sanki onun puanından alıp benimkine vermişler gibi)
13-ve en çokta bütün bu gereksiz insanları hayatıma sokup değer veren kendime sinir oluyorum.