Aynen öyle. yani bana övsen nolu övmesen nolur ben seni mi kıskanacağım.çok komik ya iyi saçmalamış,
sanki pazarda mal satıyor bir övmüş bir övmüş benim mallarım daha taze demediği kalmamış.
mesela ne diyebilirim ?Daha gelişememiş ablası sen onu mazur görsaka bir yana, boyle insanların görünüşüne gore değerlendirenlere ifrit olurum, bir kez ağzının payini tam ver sen daha konuşmaz
aynı dersanedeyiz ve aynı derslere giriyoruz. sınıf içinde bile hocaya bişey sorduğumda " aman hocam bu hep böyle cevap vermeyin şuna " diyor. şaka gibi yaniGülmekten ne diyeceğimi unuttum. Görmekle görüşmek aynı şey değildir, gördüğünde konuşmak zorunda değilsin. Ergenlikten çıktığında görüşürsünüz belki. :)
aöf için. Daha görüşmeyi kesinlikle düşünmüyorum ve artık aynı şekilde konuşursa cevabı çok ağır olacak.arkadaşlığınızı en aza indirin....
ayrıca ne için dershaneye gidiyorsunuz...
ne için dershaneye giderseniz gidin çok fazla arkadaş edinmeyin. sadece kendi derslerinize odaklanın...
aöf için. Daha görüşmeyi kesinlikle düşünmüyorum ve artık aynı şekilde konuşursa cevabı çok ağır olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?