evet oldugum gibi sevmedin mi beni simdi niye degistirmeye calisiyorsun diyorum degistirmeye calismiyorum ben senin kalbini biliyorum icinde kotuluk yok ama insanlar yaslilara bile yan gozle bakacak kadar sapitmis falan diyor onlarin yanlisinin cezasini bana mi kesiyosun diyince de hayir ama senin dikkat etmen lazim bi kiz olarak diyor, hayirlisi olsun insallah bende oyle olmaktan korkuyorum umarim korktugum basima gelmez..Bildiğinizi yapın.. Nasilsaniz öyle olun.Baska biri için degismenize gerek yok. Bence evlendikten sonra degismez eve kapatır. Öyle pencereden bakmasına ve kalin perdeleri çektiren dengesizleri de gormuslugum var.. Zamana bırakın ama gerçekten kendi zarariniza.. iler de daha büyük şeylerle gelir. Zehir eder hayatı. Sizi olduğunuz gibi kabullenmeli.
belki de bende simdi kaldirdim cunku donup bakinca benimde kabul edebilecegim seyler degildi iki yil oncesine kadar bunlar ama simdi ben napiyorum diyorum, ayrilmayi da istemiyorum napmam gerek onu da bilmiyorumSizin doğruyu yanlışı ayırt edecek beyniniz yok muymuş da kararları o veriyor. Anne baba bişeye izin vermese kıyamet kopar bu sevgililer karışınca hiç bişey yok. Üzülüyorum. Bu kadar taviz verme. Bende eşimden önce 4 yıl bi sevgilim olmuştu aynı eziyetleri yapmıştı. Aptalmışım o Zaman'lar beynimi dondurucuya kaldırmışım
Bunu da soyledim erkekleri taniyorum biliyorum diyor bakacagini da dusunmuyorum dogrusu oyle birisi olmadigini biliyorum ama istekişi kendinden bilir işi, demek ki beyefendi her gördüğü makyajlı ve dar kıyafetli ve uzun ceketsiz hanımefendilere ağzının sularını akıtarak bakıyorsa, herkesi de öyle zannettiğinden size giydirmiyodur.
sen iyisin de çevre kötü en bilindik oyalama cümlesidir ayrıca.
Bunu da soyledim erkekleri taniyorum biliyorum diyor bakacagini da dusunmuyorum dogrusu oyle birisi olmadigini biliyorum ama iste
Haklisiniz dogru soyluyorsunuz kac senelik evli adamlar bile neler neler yapiyorçok güvenmeyin derim. bi çoğumuzun başından geçti çünkü, en ummadıklarımızın nelerini öğrendik.
Bana ileride bu kadar olmaz evli olunca hersey daha guzel olacak diyor ama bende sizin gibi simdiden boyleyse ya ileride daha da ciddilesirse diye dusunuyorum uzuluyorum
Malesef herkesin uslubu farkli keske herkes sizin gibi duyarli olsa, inceliginiz icin cok tesekkur ederimŞuraya derdini yazan hatunları teselli etmek yerine
azarlayan bayanlara da hastayım doğrusu.
Lütfen inandığını söyleme.Bana ileride bu kadar olmaz evli olunca hersey daha guzel olacak diyor
Peki askim tamam demiyoruz inan onlara da karsi cikiyoruz fakat anlayis goremiyoruz canimizi bu sikiyor ve bu yuzden buraya konu aciyoruz acaba nasil bi cozum bulabiliriz, mumkun mu diyeAynısını babanız yapsa '''Oooaaffff babam beni çok bunaltıyo yiaaaaaa yetheeerrrr bıktımmmm, kaçıp gidicem bu evdenn hiçbirinizi istemiyorum ben artık yetişkinimmmm'' diye ortalığı yıkarsınız, sevgiliye gelince ''Sen nasıl istersen, peki aşkım ehi ...''
Midem kaldırmıyor artık bu tripleri.
Ikilemde kaliyorum emin olamiyorum ve bu kiskancligin gecmesi icin cabaliyorumLütfen inandığını söyleme.
Onun senin üstünde nasıl bir gücü var ki ? Kan bağı? Evlilik? Sözleşme? Tehdit ettiği bir sır?Peki askim tamam demiyoruz inan onlara da karsi cikiyoruz fakat anlayis goremiyoruz canimizi bu sikiyor ve bu yuzden buraya konu aciyoruz acaba nasil bi cozum bulabiliriz, mumkun mu diye
Peki tesekkurlerOnun senin üstünde nasıl bir gücü var ki ? Kan bağı? Evlilik? Sözleşme? Tehdit ettiği bir sır?
Karşı çıkıyorsan ve onun dediklerini yapıyorsan demek ki karşı çıkmıyorsun aslında.
Çözümü falan da yok seviyorum ayrılmam diyorsan çekeceksin.
Geçmez güzel kızım. Bu grip değil. Kıskançlık (bu derece kıskançlık) psikolojik bir sorundur. Hayatının geri kalanını ipotek altına aldırmak mı, iki yıllık ilişkiden vazgeçmek mi? Kararına karışamam tabii, ama seni yalan vaadlere kanmaman konusunda uyarabilirim.Ikilemde kaliyorum emin olamiyorum ve bu kiskancligin gecmesi icin cabaliyorum
Cok tesekkur ederim, bu kadar baski altinda oldugum icin kendimi de gercekten kotu hissediyorum artik iki senedir, umarim hayirlisi neyse o olurGeçmez güzel kızım. Bu grip değil. Kıskançlık (bu derece kıskançlık) psikolojik bir sorundur. Hayatının geri kalanını ipotek altına aldırmak mı, iki yıllık ilişkiden vazgeçmek mi? Kararına karışamam tabii, ama seni yalan vaadlere kanmaman konusunda uyarabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?