- 19 Eylül 2015
- 38
- 1
- 1
Arkadaslar bir bucuk senedir suren bi iliskim var yedi senedir tanisiyoruz fakat cok samimi degildik sevgili oluncaya kadar, sevgilim cok kiskanc bu zamana kadar kiskancliklari disinda baska hic bi konuda anlasamama durumumuz olmadi yalniz kiskancliklari gercekten beni cok uzuyor, kiyafet makyaj konusunda tam bir deli oluyordu uzun ceketler bol pantolonlar giymeden makyajla disari cikamiyordum neyse ki bu konudaki rahatsizligimdan dolayi ayrilma raddesine gelince tamam sabretmeye calisacagim artik gibi ilimli yaklasimla gelince bunu da astik biraz ama simdi de baska bi sorun cikarmaya basladi, ogrenci kartimizla universitenin havuzuna giris yapabiliyoruz ve haftanin belli gunleri belli saatlerinde sadece kizlar giriyor, bende havuz deniz asigiyim yuzmeye bayilirim, anlattim boyle boyle sadece kizlarin oldugu saatlerde bende giriyim dedim ama yok! Rahatsiz olurmus kotu hissedermis olmazmis, kiskanicak hic bisey yok o da biliyor kiskaniyorum da diyemiyor, neden kotu hissedersin diyince cevap veremiyor istemiyorum diyor, sini ediyor artik arkadasimla sinemaya gidecek oluyorum yok, ona yok buna yok havuza yok artik cok sinir ediyor gercekten