Sinir bozucu takıntımdan nasıl kurtulurum

Floransaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
146
55
28
Merhaba,
Ben 2 yıldır takıntı ve depresyon tedavisi görüyorum.Fakat son zamanlarda çok sinir bozucu bir takıntım ortaya çıktı.Belki bana güleceksiniz ama ben bir yere bakarken sürekli burnumu görüyorum.Göz doktoruna beyin cerrahisine gittim hiçbişey çıkmadı.Ne yaptıysam bu takıntımı yenemiyorum.Sizce bu takıntımdan nasıl kurtulabilirim.Bu arada öyle büyük yada kemerli bir burnum da yok

Ne diyeceğimi bilemedim doğrusu bu durum sinirlerini mi bozuyo? Her burnunu gördüğün de, canım burnum ne kadar da güzelsin diye sev, şükret mesela o an da Allah ım bana ne güzel gözler bahşetmiş, burnumu bile görebiliyorum hatta gördüğüm bi burnum var hamdolsun de. Sürekli Allah a şükür halinde ol, teşekkür et, koku almamız için burnumuz, burnumuzu ve daha fazlasını görebilmemiz için gözümüz var diye ☺

Çok haklısınız aslında şükretmem gerek biliyorum..Ama daha önce hiç böyle bir problemim yoktu yeni çıktığı için kendimi bir tuaf hissediorum..teşekkürler

Çok haklısınız aslında şükretmem gerek biliyorum..Ama daha önce hiç böyle bir problemim yoktu yeni çıktığı için kendimi bir tuaf hissediorum..teşekkürler
Rica ederim. Bunu hemen takıntı diye nitelendirme, görmezden gelmeye çalış. Bu durumunu takıntı diye beslersen, ilerleyen zamanlar daha da çekilmez olabilir.

Rica ederim. Bunu hemen takıntı diye nitelendirme, görmezden gelmeye çalış. Bu durumunu takıntı diye beslersen, ilerleyen zamanlar daha da çekilmez olabilir.
Aynen de dediğiniz noktaya geldim aslında,şu anda çekilmez bir hal aldı..nasıl kurtulacağımı bilmiyorum.gördükçe daha çok sinirlerim bozuluo işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor..gözümün önünde olduğu için unutmak o kadar zor geliyor ki..

Derdinizmi yok vallahi güldüm umarım geçrt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…