- 23 Eylül 2023
- 3.435
- 21.292
Toplu cevap vereyim. Aksamlari veya sürekli kedi sinifta kalmayacak tabiki burada kış şartları çok çetin geciyor hayvanlara eziyet etmekte öğrenciler ve köylüler arasında cok yaygın. Bahcede beslemeye bile karşı bir okul idarem var. Zaten bahceye kulübe koydim diye papaz oldugum icin böyle bir sey yaptım. Neymis baska hayvanlarda okula gelirmis. Dışkı mevzusu ise Okulda zaten inekler keciler tavuklar dolasiyor bahce tezek dolu ve öğrenciler öyle oynuyor. Zaten mevzu benim olmammış yoksa diğer öğretmen arkadaslar gayet okulda kediyi beslediler öğrenciler derse götürdüler vs.. ayrica sinifta alerjisi veya korkusu olan öğrenci olsa ben bilirdim 3 senedir sinif ögretmenleri benim. Yazin ne olacak diyenlere de okulun memuru ve idarecileri var pekala beslenebilir.
Patidostu, onların yaptığı yanlış senin yanlışını doğru yapmıyor. Hayat öyle bir şey değil. Sana izin vermeyen idarenin de yaptığo yanlış. Sen hayatı böyle mi yaşıyorsun? Karşımdaki bana izin vermedi ama onun yaptığı da yanlış denir mi? Sen çocuk musun? Senin idareden farkın yok.
Sınıf içersinde okul beslemek doğru değil. Çocuklara hayvan sevgisi aşılama ve hayvanları korumak için bu yol doğru değil, bunları yapmak için başka yollar deneyebilirsin.
Zaten köy okulları çok kötü durumda, derdiniz hayvanlar mı gerçekten okul idaresi ve öğretmenler olarak? Niye bu çocuklar için bir bağış hesabı açtırıp ya da firmalarla markalarla görüşüp, sponsorluk alıp çocuklara kıyafet, kitap desteği ve okulun fiziki imkanlarını geliştirmek için uğraşmıyorsunuz?