- 16 Eylül 2017
- 7.421
- 13.759
Bugün büyük ögrenciler okula yavru kedi getirmiş, benim ögrencilerde sınıfa almıs bende kıyamadım, aldım biraz sicakta dursun diye sınifta durdu, gozleri iltihaplanmis temizledim biraz besledik. Bizim okulun öğrencileri de sıkıntılı bahçeye savunmasiz yavru kedi koymak öğrencilerin eziyet etmesine davetiye çıkarmak demek. Hic kimsede öğrencilere hayvan sevgilisini asilamaya yönelik bir seyde bulunmuyor. Veterinerle de konustum bugün aşıya götürecektim. Müdür geldi azarlıyor yasak diye bir de bana sınıfa kedi getirmişsiniz diyor sanki sokakta bulup getirmisim gibi. Alıp evime götürmeme karışmazmış, sınıfta beslemem kesinlikle yasakmış bir daha ona sormadan böyle bir sey yapmamalıymısım. Bu arada böyle bir yasak yok. Zaten sosyal medyada da göruyoruz. Ne zaman okulun bahcesinde hayvan beslesem kedi köpek yavru yetişkin farketmeksizin hep idare sıkıntı çıkartiyor. Ben anlamıyorum bu hayvan dusmanlıgını. Her defasında aynı senaryo. "Alın evinize götürün!" Çok yıldım ya. Bölge olarak hayvanlara sıcak bakan bir ilce değil genede diğer okullarda durum bizimkinden daha iyi. Ama sonucta bizler öğretmeniz biraz daha yenilikci değistirici olmamız gerekmiyor mu ?