Ayy inanmıyorum. . Konu sahibi sakın bu üyeyi örnek alma.. bence kesin pişman olmuşundur sende dimi E EXXWOMAN ..
Bence bi daha yaptıklarında alay ederek gül.. alkış tut. Vay be başka maharetlerinizde var mı de gülerek. . Sonra dön önüne işine bak. O sırada hoşlandığın çocuğa bi de göz kırp tüm özgüveninle..
Bır daha susma ne kadar aptal uğraşları oldugunu soyle onlara ve ardından kesınlıkle kaale alma isinr gucune bak ornek cumlelerMerhaba arkadaşlar o kadar çok üzgünüm ki şuan ağlayarak yazıyorum bu satırları yalvarıyorum beni rahatlatın.
Önceki konularımdan biliyorsunuzdur belki,ben küçük yaşta babamı kaybettim.Babam benim okumamı çok istediği için bende kendimi bildim bileli ders çalışırım.Bu sene lise 1'e geçtim ve gerçekten o kadar kötü zamanlar geçirdim ki ölmeyi bile istedim öyle söyleyeyim.
Sınıfta,sınıfı yöneten,resmen zorbalık yapan iğrenç bir kız grubu var.Ben bu tür haksızlıklara susamam,ama inanın sınıftakiler öyle çekiniyorlar ki eğer biri laf ederse hemen onu dışlayacaklar,eminim.
Benim ismimle dalga geçtiler bugün,dalga geçilecek bir isim değil.En önemlisi ben kendi ismimi seviyorum,hem güzel hem de herkeste bulunmadığı için hoşuma gidiyor.
Adımı bir şarkıya uyarlayıp,sınıfta söylediler bu bahsettiğim grup.Çevresindeki yalakalarda hemen güldü.Ben kızsam mı,umursamasam mı diye düşünemedim bile.Hiç birşey diyemedim,bu ismi bana babam koyduğu için konuşursam ağlayacaktım.
Zaten eve geldiğimden beri ağlıyorum,annem bilmiyor,bilirse üzülecek çünkü.Küçük bir kardeşim var birde abim var onlarında haberi yok.Hep kendi içimde yaşıyorum.
Okul veya sınıf değiştiremem,onları takmamam lazım nasıl başaracağım bunu?Ve en önemlisi,sevdiğim çocuk bütün bu olanları duydu,eminim şuan bana acıyordur.Ben ne yapabilirim?Lütfen yardım edin bana.
Canım benim :))
Bugün ağladığın şey yarın seni güldürecek bunun henüz farkında değilsin. Çünkü küçücüksün :)
Gerçekten umursama ve iyi bir öğrenci olmak için elinden geleni yap.
Kendi hayatını kurtar başkalarının dediklerine takılırsan bu yaşta ilerlemekte zorlanırsın.
Ayrıca lütfen yalnızlıktanda korkma, kitaplara sığın tatlım bol bol kitap oku inan sınıftaki çoğu kızdan daha iyi dost olurlar sana.
Geçsinler dalga, yada dışlasınlar amannnn de geç, biliyorum zor ama başarırsan hayat senin için daha kolay olur.
Sen de gül, sen de bu hallerinden dolayı onlara gül :)
Çünkü birileriyle dalga geçebiliyor olmak ziyadesiyle gülünç bir durumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?