Sınıfta dalga geçiliyorum,yardım edin lütfen!

Umursama lütfen sakın yok ölmek istiyorum cart curt kafanı böyle şeylerle yorma takma umursama cool ol Sen nekadar umursamaz olursan yaptıkları terbiyesizliğin artık seni üzmediğini görüp vazgeçecekler, hem ben sana birşey söyleyeyim mi her kızın lisede kötü bir dönemi vardır boşveeeeer lise 1 hep böyledir benimde adımla dalga geçerlerdi tek başıma otururdum nezaman umursamadım, işte ozaman herşey tersine döndü acırdım onlara öyle bakardım sonra en yakın arkadaşım oldu bir kaçı emin ol sen emin durursan sana kimse birşey diyemez güzelim

Şimdi olsa yapmam tabii ama o zamanlar insanın canı yanınca çok kötü hissediyor gücüm yetmezdi onlara ergenlik psikolojisi ile bulduğum bir çözüm dü.
Onlar dedikodularla meşgul olurlarken ben kıs kıs gülerdim.

Bır daha susma ne kadar aptal uğraşları oldugunu soyle onlara ve ardından kesınlıkle kaale alma isinr gucune bak ornek cumleler
Abi çok komıksınız
Bu mu yani daha yaratıcı olamaz mısınız?

Eee sonra
Düşün yakamdan
.....

Bizim lisede de vardı öyle kızlar, şu an hepsinin 1 er 2 şer çocuğu var birbirlerinde gün yapıyolar. Sen oku onları hiç takma, onları terbiyenle ez. Bu arada bence adın ALTIN. Güzel isim bence altın sa

Cnm bak ben bir okulda idareciyim.okulunda güvendiğin bir öğretmenin veya idarecinle konuş sana çözüm önerisi bulacaklardır. Gerekirse rehberlik servisinden yardım al.kimse kimseyle dalga geçemez sen kendini yalnızlığa itersen daha çok davranmaya devam ederler.en onemlisi annene kesinlikle söyle.bu senin üzüleceğini bir şey degil bir şekilde çözüm bulunur.sınıf öğretmenine de söyleyebilirsin.

Böyle tipleri hiç umursama canım her yerde var böyleleri kendi çöplüklerinde öterler anca.
Düşündüğün gibi de değil kimse ciddiye almaz onları.. Herkes görüyor çünkü neyin ne olduğunu.
Gün gelir onlar dalga geçilecek hale gelirler, sen derslerini aksatma onları başarılarınla ez en güzeli bu

Bu olayın lise 1 de yaşandığına inanamıyorum. İlkokul 1 desen neyse. Yazık nerelere düşmüş lise öğrencisinin seviyesi.
Ağlanacak hiçbir şey yok güzelim, çocuk gibi davranmışlar. Gerekirse cevabını ver içine atma, dislarlarsa da dislasinlar. Boylesiyle arkadaş olma daha iyi. Derslerine odaklan, aklı başında insanlarla arkadaşlık yap. Babani kaybetmene üzüldüm, inşallah onu gururlandiracak yerlere gelirsin.

Hemen hemen her okulda olur böyle şeyler.Ben ortaokulda kolejdeyken ne kadar aşağılamalara şahit olmuştum.Dış görünüşüyle,ayakkabılarıyla vs vs dalga geçerlerdi aynı sınıftaki arkadaşlarım ,benimle olmasa bile kendimi kötü hissederdim,nasıl hissettiğini tahmin ediyorum.Her okulda böyle ailesinden sevgi,ilgi,alaka görmemiş içindeki sevgisizliği,mutsuzluğu böyle yaparak tatmin etneye çalışan tipler olur hiç takma kulaklarını tıka,görmezden gel ve derslerine odaklan ki senin farkın belli olsun.

ne kadar güzel yazmışsınız tebrik ederim +1

Çocuğun sana ilgisini farkettiler demedi deme. Aralarından biri senin hoşlandığın çocuğa yürümek istiyordur, hareketlerine bakmıştır. Çocuğun seni kestiğini farkettiyse bu saçmalıklara giriyorlardır. Lisede kız gruplarının intikam yöntemi bu.

Olmuş 20 sene, Hala hatırladığım bir olayım var böyle. Hiç haberim yoktu, hoşlandığı çocuk benden hoşlanıyormuş kızlardan birinin. Aylarca strese girmiştimbenimle dertleri ne bunların diye. Pek de edepsizlerdi. O tokaları saçına takmayacaksın diye yolumu kesip kıvırarak yürüme diye arkamdan bağırıyorlardı

En sonunda aralarından gözüme kestirdiğim birini patakladıydım ben.

Hıc umursama aldırısta etme. Derslerıne asıl calıs lıse 1 zor. Erkek arkadas demıssın, senın suan ıcın oncelıgın derslerın olmalı ona kafayı yor basarılı ol ıyı bır meslek edın ınan baban da olsa senın ıcın bunları ısterdı.

Annene söylemelisin, onunla dertleşmek iyi gelir sana. Rehberlik servisine idarecilerden birine veya sınıf öğretmenine söylersen yardımcı olurlar. Bu durumdan utanma. Utanması gereken arkadaşların. Sen isminin güzel olduğunu düşünürsen insanlara da öyle hissettirirsin. Bir de başarılı olursan bu tipler çekinmeye başlıyor.

Bennbir ogretmen olarak yaziyorum. Tek lise 1 sinifi olmadigin icin rehberlik servisine gidip sinif degisimi ve basina gelenler icin konusman lazim. Eger etkili olmazsa ailenle mudur yardimcisina gel degisikligi talep et.. kesin degisir uoksa o sinifta kaldikca daha cok zarar goreceksin bu manen bir zarar ozguvenin zedelenecek zamanla. Hatta ayni okulda olmayi diledim senle cok istedim sana yardim etmek

Üzüldüğünü belli edersen daha çok üstüne gelirler.bu hep böyledir.açık verme.
Sende gül onlarla kendileri sinir olur.
En şeker yaşlardasın tadını çıkar.derslerine odaklan.

İleride meslek sahibi olduğunda, cevabını o zaman tokat gibi verirsin.
Nedense lisede Gözde olan tipler sonra sönük hayatlara sahip oluyor.
Meslek sahibi olan ise iyi yaşam koşulları, kaliteli ortamlar...
İleride bu anıya güleceksin, hiç üzülme benim tatlı kardeşim.

Ah be tatlım her okulda ve sınıfta öyle tipler oluyor malesef...
Seni başından savmayacağını, Öğrencilere değer verip önemseyen bir öğretmenine git, özel olarak konuşmak istediğini söyle ve durumu bize anlattığın gibi samimi bir şekilde anlat. Duygularını ne kadar ağladığını, bu durumun okula gelmek istememene, alay edilemsinin derslerine ve okula olan sevginede yansıdıgını söyle, ismimi vermeyin de de muhakkak.
Doğru düzgün bir öğretmense icabına bakacaktır eminim.

Tatlım lise de hoşlandığım çocuk benimle eteğin uzun diye dalga geçiyodu ama cidd n uzundu :) tam 16 yıl sonra tekrar karşılaştık şuan nişanlım. Uzun etek sevmiyodun sen aşkım giymiyim diyorum. O da tüh nasıl dalga geçmişim ah bileydim diyo :)
Bu biyana canım benim dalga geçenlerle beraber sen de dalga geç emin ol bisüre sonra vazgeçerler. Ayrıca sevdiğin çocuk bu yüzden sevmeyecekse sevmesin. Seni anlamıyor onlar gibi demektir

Size acıyorum bakışı ve bıyık altı gülümseme at onlara. Emin ol şundan 3-5 sene sonra gülüp geçeceksin hepsine belki aklına bile gelmeyecek. Lisede saçma sapan nelere üzüldük bizde kimbilir hatırlamıyorum bile.

Bak güzelim ben ogretmenim hem de lise ogretmeni cok karmaşık bir dönem içindesin sosyal ortamı yok sayman cok zor cunku bu senin için önemli bir şekilde bu sorunu çözmen lazım benim de ismim pek duyulan bir isim degil ben mesela hep dikkat cektim bu yüzden bunu havaya cevirdim ozguvenli olmaya çalış veya konus arkadaslarinla muhtemelen gecici bir durum takmazsan demezler veya sesini yukselteceksin ama her seyden once kendine yakın buldugun hocanla durumu konuş destek alırsan cok daha rahatlarsin

Canim benim lisede bende yasadim bu tarz olaylar. Takma gul gec bir iki arkadasin olsun az olsun öz olsun. O kizlarin pesindeki erkeklerin amaci neyse zaten bellidir kizlarin amaci da kendi eziklikleri ortaya cikmasin aman bize bulasmasinlar diye susup kendi acizliklerine guluyorlardir. Hep olacak boyle kisiler gul gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…