Olabilir o yaşlarda çok kıskanclık oluyor. Ha ben onlar dalga geciyor diye oturup ağlamadım kendimle barışıktım onlar 1 dalga geçse ben 2 dalga geçiyordumLaf olsun onlar saclarini boyayamadiklari icin olabilir mi acaba ?
Hahaha bende kocamla tanışınca bıraktım hala takmıyorumbende lise 1 de osman diye bir çocuğa aşık olmuştum
osman aşağı, osman yukarııı..
sırf ona güzel görünmek için gözlüklerimi takmıyordum
onun yüzünden kör oldumm
taksaydım belki şuan hd kalitesinde görüyor olabilirdim
Ay ne güzel adın var neyiyle dalga geçiyolar bununMeliha adım
Özellikle bu yüzden onlara inat takmamalısın...öyle bir durumda eee sizinle mi uğraşacağım deyip ayrıl yanlarından ortamdan....kırmak istemişler ve başarmışlar...izin vermeHerkesin dalga geçmesi çok üzdü beni.Yani bu şakasına değildi,beni kırmak için kasıtlı yaptıkları bir hareketti ve sevdiğim çocuğun gözü önünde ağlayacaktım resmen.
Kesinlikle bunu yapmalısın.ben senin yerinde olsam, öğretmenimden izin ister ve o arkadaşlarına ismimi vefat eden babamın koyduğunu ve bu davranışlarının beni incittiğini biraz empati yapmalarını söylerdim. sevdiğin çocuk da sendeki özgüveni görür sana saygı duyar diğerlerinin terbiyesizliğinin puanını verir...
eğer bunu da yapamıyorsan okul rehber öğretmenine git.
bunu da yapamazsan sakın sessiz kalıp devam etmelerine izin verme.
Aman yarabbimBen ortaokul ve lisedeyken bana zorbalık yapan kızlar hakkında dedikodu yayar iftiralar atardım.
Ayy inanmıyorum. . Konu sahibi sakın bu üyeyi örnek alma.. bence kesin pişman olmuşundur sende dimi E EXXWOMAN ..Ben ortaokul ve lisedeyken bana zorbalık yapan kızlar hakkında dedikodu yayar iftiralar atardım.
Merhaba arkadaşlar o kadar çok üzgünüm ki şuan ağlayarak yazıyorum bu satırları yalvarıyorum beni rahatlatın.
Önceki konularımdan biliyorsunuzdur belki,ben küçük yaşta babamı kaybettim.Babam benim okumamı çok istediği için bende kendimi bildim bileli ders çalışırım.Bu sene lise 1'e geçtim ve gerçekten o kadar kötü zamanlar geçirdim ki ölmeyi bile istedim öyle söyleyeyim.
Sınıfta,sınıfı yöneten,resmen zorbalık yapan iğrenç bir kız grubu var.Ben bu tür haksızlıklara susamam,ama inanın sınıftakiler öyle çekiniyorlar ki eğer biri laf ederse hemen onu dışlayacaklar,eminim.
Benim ismimle dalga geçtiler bugün,dalga geçilecek bir isim değil.En önemlisi ben kendi ismimi seviyorum,hem güzel hem de herkeste bulunmadığı için hoşuma gidiyor.
Adımı bir şarkıya uyarlayıp,sınıfta söylediler bu bahsettiğim grup.Çevresindeki yalakalarda hemen güldü.Ben kızsam mı,umursamasam mı diye düşünemedim bile.Hiç birşey diyemedim,bu ismi bana babam koyduğu için konuşursam ağlayacaktım.
Zaten eve geldiğimden beri ağlıyorum,annem bilmiyor,bilirse üzülecek çünkü.Küçük bir kardeşim var birde abim var onlarında haberi yok.Hep kendi içimde yaşıyorum.
Okul veya sınıf değiştiremem,onları takmamam lazım nasıl başaracağım bunu?Ve en önemlisi,sevdiğim çocuk bütün bu olanları duydu,eminim şuan bana acıyordur.Ben ne yapabilirim?Lütfen yardım edin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?