• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınıfta dalga geçiliyorum,yardım edin lütfen!

Bende saçlarmı boyatmıştım banada "kestane gurgen palamut altı bexy üstü bulut " diye sarkı söylüyolardı. Bide sonradan adımı palamut koydular :olamaz:
Haa ben onlara pirim vermiyodum kendimle dalga geciyodum ama sac rengimide seviyodum kimene canımm:KK53:

Bir kere ağızlarının payını verirsen daha bulaşmazlar sana
Senin sesin çıkmadığı için üstüne geliyorlar.
Azcık kendini savun seni ezmelerine izin verme :KK66:

Aslında cevap verebilirim ama özellikle hoşlandığım
Canim benim tabiki bilerek yapiyolar.
Benim siir diye lisede arkadasim vardi ismi gibi naif hatta adina siirler yazilicak bi kizdi .
O kiza masal mi hikaye mi gazel mi neydi adin ne sacma derlerdi kardesinde kesin tiyatro olur diye dalga gecerlerdi bence bu dalga degilde kiskancliktan yapilan biseydi.

Ismim bile kiskanclik konusu oluyo de gec :)

Çok güzel isimmiş gerçekten.."İsmim de mi sizi rahatsız etti?"gibisinden bir laf ettim,"Senin mi?"deyip kendi aralarında kahkaha attılar.Sınıftaki herkesin ve sevdiğim kişinin önünde ne yapacağımı şaşırıyorum zaten.

Sevdiğin çocuk ta seni seviyor muuu :KK22:

Büyük ihtimalle seviyor,ikimizde biraz utangaç olduğumuz için en çok internette konuşuyoruz.Bazen gecelere kadar konuştuğumuz bile oluyor.Ama resmen gözünün önünde rezil oldum,artık beni seveceğini sanmıyorum.O sınıfta çok seviliyor ayrıca.

Büyük ihtimalle seviyor,ikimizde biraz utangaç olduğumuz için en çok internette konuşuyoruz.Bazen gecelere kadar konuştuğumuz bile oluyor.Ama resmen gözünün önünde rezil oldum,artık beni seveceğini sanmıyorum.O sınıfta çok seviliyor ayrıca.

yaaa yerimmm siziiii
lise1 sin ama çok olgunsun sen, maşallah kendini çok da güzel
ifade ediyorsun..
Hiç öyle düşünme, rezil olan onlar..
Sen onlara birer pisliklermiş gibi bak ve cool duruşunu bozma :süslü:
Öfkelensen bile yüzüne yansımasın..
Alaycı bir tavır takınn..

Ah ah benımlede uğraşanlar olmuştu hazırlık sınıfndaydım İngilizcem cok iyiydi kolejden gelenler vaedı cekemıyotlardı başarılı olmamı :) uğraşıyorlardı benımle ama çocukluk bu ama sonra ne oldu biliyormusun ertesi yıl cok degıl benden özür dilediler uc kız dı bunlar hatalarını anladılar Çünkü büyüdüler bir yaş . Baya baya uğraştılar benımle sen nasıl daha iyi olursun ingişzcede biz kolejlıyız vs cocukluktu ama gectı gitti sonra ertesi yıl baktım bana yardım ermeye çalışıyorlardı maddı durumum iyi degıldı falan hayat boyle üzülme geçer

ben senin yerinde olsam, öğretmenimden izin ister ve o arkadaşlarına ismimi vefat eden babamın koyduğunu ve bu davranışlarının beni incittiğini biraz empati yapmalarını söylerdim. sevdiğin çocuk da sendeki özgüveni görür sana saygı duyar diğerlerinin terbiyesizliğinin puanını verir...

eğer bunu da yapamıyorsan okul rehber öğretmenine git.

bunu da yapamazsan sakın sessiz kalıp devam etmelerine izin verme.

Aslında cevap verebilirim ama özellikle hoşlandığım

Çok güzel isimmiş gerçekten.."İsmim de mi sizi rahatsız etti?"gibisinden bir laf ettim,"Senin mi?"deyip kendi aralarında kahkaha attılar.Sınıftaki herkesin ve sevdiğim kişinin önünde ne yapacağımı şaşırıyorum zaten.
yapacağın en son şey onlara bu şekilde niyetlerini sormak olsun.
Bi daha ki babam iyi ki bana bu ismi koymuş yoksa bu mikimil performanstan mahrum kalacaktık diyip iki gülsen hatta bi de eğleniyomuş gibi alkışlasan.
Ne yaprlarsa gül. Umursamaz davran.
Hayatının her döneminde olacaktır böyle insanlar gül geç. Seni sinir edemediklerini aksine eğlendiğini düşündüklerinde bundan vazgeçecekler

Bende saçlarmı boyatmıştım banada "kestane gurgen palamut altı bexy üstü bulut " diye sarkı söylüyolardı. Bide sonradan adımı palamut koydular :olamaz:
Haa ben onlara pirim vermiyodum kendimle dalga geciyodum ama sac rengimide seviyodum kimene canımm:KK53:

Laf olsun onlar saclarini boyayamadiklari icin olabilir mi acaba ?

cevap verme demisler ama ben boyle tipleri iyi bilirim, agizlarinin payi verilmezse iyice azarlar.
diyemedin mi rahmetli babamin bana verdigi isimle dalga gecmeye devam edin madem, en kotu dileklerim sizinle, Allah sizi bildigi gibi yapsin..
ilimli yaziyorum sana ama ben parcalardim acikcasi

Palamut muşşş:63: Nerem palamut benim :KK49:

bende lise 1 de osman diye bir çocuğa aşık olmuştum :KK53:
osman aşağı, osman yukarııı..:KK70:

sırf ona güzel görünmek için gözlüklerimi takmıyordum
onun yüzünden kör oldumm :sus:
taksaydım belki şuan hd kalitesinde görüyor olabilirdim :KK67:
:KK30:

Kendine güven en başta. Sınıfa girerken dik dur kendine guvenin hissedilsin. Onlardan biri seninle muhattap olduğunda kısa ve umursamaz cevaplar ver. Hatta bazen hiç cevap verme duymamazlıktan gel. Sınıfta yakın gördüğün sevdiğin arkadaslarinla teneffuste eglenin. Derse gelince sınıfın en akıllı öğrencileri gibi davranın. Yakın arkadaşlarından biri bir başarı yakaladığında tüm sınıfın içinde onu onure edin. ( çünkü bahsettigin tipler genelde birbirlerini bile cekemezler ).
Ve isimle dalga mevzusuna gelince tepkini o zaman vermeliydin. Sonradan sonraya olmaz. Bir daha yapacak olurlarsa cevaplarını verirsin şekerim :KK66:

Ogretmenine soyle o uyarsin.
Bunla ileride karsilacgin durum ve olaylar karaisinda sana cok komik gelecek ileride.

Back