- 19 Şubat 2023
- 597
- 463
- 23
- Konu Sahibi depresifbirinsan
-
Kelime sayısı hangisinde daha çoktur ona göre bakın, bazısının içinde aradığın kelimeleri bulamıyorsun,yani bulamıyor çocuklarSevgili sınıf öğretmenlerim merhaba,
Birinci sınıfa başlayacak bir çocuğum var. Öğretmeni resimli sözlük almamızı söyledi. Baktım kirtasiyelere farklı farklı yayın evleri var. Öğretmen yayınevi ile ilgili bir şey söylemedi. Herhangi biri olabilir dedi. Sizin onerebileceginiz bir yayınevi var mı?
Benim baktiklarim şöyle;
Bunu nereden anlayabilirimKelime sayısı hangisinde çoktur ona göre bakın, bazısının içinde aradığın kelimeleri bulamıyorsun,yani bulamıyor çocuklar
Ben de öyle olsun istedim ama öğretmeni herhangi biri olur dedi. Siz hangisini kullanacaksınız diye sormak aklıma gelmedi yaaaÖğretmenin dersi işleyeceği,yanında taşıdığı hangisi ise onu alırdım ben.
Sevgili sınıf öğretmenlerim merhaba,
Birinci sınıfa başlayacak bir çocuğum var. Öğretmeni resimli sözlük almamızı söyledi. Baktım kirtasiyelere farklı farklı yayın evleri var. Öğretmen yayınevi ile ilgili bir şey söylemedi. Herhangi biri olabilir dedi. Sizin onerebileceginiz bir yayınevi var mı?
Benim baktiklarim şöyle;
Sözlükleri hiç incelemedim ancak bakarak anlayabilirim.Sayfa başına düşen kelime sayısına bakın , sözlüklerin sayfa sayısına bakin karşılaştırmaya çalışın.Bunu nereden anlayabilirimüzerinde mi yazar içinde mi?
Sözlük kullanmıyordur öğretmenBen de öyle olsun istedim ama öğretmeni herhangi biri olur dedi. Siz hangisini kullanacaksınız diye sormak aklıma gelmedi yaaa
Tekrar mi sorayım yani? Anlamadim. Bir kez sordum herhangi biri olur dediBi çılgınlık yapıp öğretmene sorabilirsin
Tekrar mi sorayım yani? Anlamadim. Bir kez sordum herhangi biri olur dedi
Çok mantikli ben bir karsilastirayim.Sözlükleri hiç incelemedim ancak bakarak anlayabilirim.Sayfa başına düşen kelime sayısına bakın , sözlüklerin sayfa sayısına bakin karşılaştırmaya çalışın.
Doğru söylüyorsunuz. Akıl akıldan üstündür boşuna denmemis. Teşekkür ediyorumSözlük kullanmıyordur öğretmen
İşte onun illa ki bir kaynakçası vardır elinde,acaba fiyat farkı olduğu için mi yayin evi adı vermekten kaçındiBen de öyle olsun istedim ama öğretmeni herhangi biri olur dedi. Siz hangisini kullanacaksınız diye sormak aklıma gelmedi yaaa
Tekrar mi sorayım yani? Anlamadim. Bir kez sordum herhangi biri olur dedi
Bunların dışında Ata yayıncılık var onu çok beğeniyoruz bizSevgili sınıf öğretmenlerim merhaba,
Benim baktiklarim şöyle;
Kesinlikle çok iyi olurdu.İşte onun illa ki bir kaynakçası vardır elinde,acaba fiyat farkı olduğu için mi yayin evi adı vermekten kaçındi
Bir kaynakça belirtseydi hem veliler hem öğrenciler rahat ederdi sanki.
Veli grubu henüz oluşmadı. Burada ki fikirlere göre birini alırım diye düşünüyorum. Veli grubuna yetişmez muhtemelen.Öyle dediyse herhangi birini alın gitsin.
Yada sınıf arkadaşlarının annelerine sorun veli grubu varsa.
Teşekkür ediyorum. Sizin kullandığınız hangisi?Bunların dışında Ata yayıncılık var onu çok beğeniyoruz biz
Keşke bir kaynak değilde min. 3 kaynak belirtiler veli istediğini alsa. Veliye kalınca da böyle hangisini alsam daha iyidir soru işaretleri oluşuyor. MEB bunu dusunseydi iyi olurduKaynak belirtmek yasaklandı mebde, belirten illaki vardır ama çıkar sağlıyor diye düşünülmemesi için yasakladılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?