• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınıf öğretmenlerim bir bakar mısınız lütfen

depresifbirinsan

La la lalaaaaalaaaaa bir şarkı söyle 🎶
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
597
463
23
Sevgili sınıf öğretmenlerim merhaba,
Birinci sınıfa başlayacak bir çocuğum var. Öğretmeni resimli sözlük almamızı söyledi. Baktım kirtasiyelere farklı farklı yayın evleri var. Öğretmen yayınevi ile ilgili bir şey söylemedi. Herhangi biri olabilir dedi. Sizin onerebileceginiz bir yayınevi var mı?
Benim baktiklarim şöyle;

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-01-21-37-15-468_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-09-01-21-37-15-468_com.android.chrome.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2023-09-01-21-37-09-873_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-09-01-21-37-09-873_com.android.chrome.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 96
  • Screenshot_2023-09-01-21-37-25-514_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-09-01-21-37-25-514_com.android.chrome.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2023-09-01-21-36-57-819_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-09-01-21-36-57-819_com.android.chrome.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 63
Birinci sınıfa başlayacak bir çocuğum var. Öğretmeni resimli sözlük almamızı söyledi. Baktım kirtasiyelere farklı farklı yayın evleri var. Öğretmen yayınevi ile ilgili bir şey söylemedi. Herhangi biri olabilir dedi. Sizin onerebileceginiz bir yayınevi var mı?
Benim baktiklarim şöyle;
Kelime sayısı hangisinde daha çoktur ona göre bakın, bazısının içinde aradığın kelimeleri bulamıyorsun,yani bulamıyor çocuklar

Öğretmenin dersi işleyeceği,yanında taşıdığı hangisi ise onu alırdım ben.

Benim baktiklarim şöyle;

Bi çılgınlık yapıp öğretmene sorabilirsin🤦🏻‍♀️

Tekrar mi sorayım yani? Anlamadim. Bir kez sordum herhangi biri olur dedi 🙈🤦

O zaman güzel görünen yazısı açık seçik duran kelime sayısı fazla olanı tercih edin. Öğretmen burada sözlük kullanmayı öğretecektir çok afaki bir fark olsa özellikle yayınevi ismini verirdi diye düşünüyorum

Sözlükleri hiç incelemedim ancak bakarak anlayabilirim.Sayfa başına düşen kelime sayısına bakın , sözlüklerin sayfa sayısına bakin karşılaştırmaya çalışın.
Çok mantikli ben bir karsilastirayim.
Sözlük kullanmıyordur öğretmen
Doğru söylüyorsunuz. Akıl akıldan üstündür boşuna denmemis. Teşekkür ediyorum

Ben de öyle olsun istedim ama öğretmeni herhangi biri olur dedi. Siz hangisini kullanacaksınız diye sormak aklıma gelmedi yaaa 🤦🤦
İşte onun illa ki bir kaynakçası vardır elinde,acaba fiyat farkı olduğu için mi yayin evi adı vermekten kaçındi🤔
Bir kaynakça belirtseydi hem veliler hem öğrenciler rahat ederdi sanki.

Benim baktiklarim şöyle;
Bunların dışında Ata yayıncılık var onu çok beğeniyoruz biz

Kaynak belirtmek yasaklandı mebde, belirten illaki vardır ama çıkar sağlıyor diye düşünülmemesi için yasakladılar
Keşke bir kaynak değilde min. 3 kaynak belirtiler veli istediğini alsa. Veliye kalınca da böyle hangisini alsam daha iyidir soru işaretleri oluşuyor. MEB bunu dusunseydi iyi olurdu

Back