Ayy ne güzel yaaa vallahi bizim sınıf annesi tam Allahlık. Kadın yok ortalıklarda. Sınıfın dertleriyle diğer veliler ilgileniyor. Sıra örtülerini ben diktirdim. Sonra bana gelmiş çok sinirlendim ben diktirecektim neden siz diktirdiniz diye. Çalışıyor olmasaydım kesinlikle sınıf annesi ben olurdum ama maalesef ki çalışıyorum. Yinede çocuğum için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. En son dün dayanamayıp birkaç veli görüştük öğretmenle değiştireceğiz sınıf annesini. Bizim paralarıda öğretmen topluyor.
[sıze=3]bu sene 1 başlayan kızımın veli toplantısı vardı...okul annesi konusu acıldı ben ve bir ögrenci velisi seçildi.... Aslında hoşuma gitmmedi değil
ama şimdi duyduguma göre çok sıkıntılı bir işmiş...milletten para toplamak falan ....,iyimi oldu kotumu oldu bilmiyorummm ...durup dururken başıma iş aldım sanırım..belki ogretmene daha yakın oldugumdan kızıma daha ılgili olur diye düşündum ogretmen ...siz ne düşünüşünüyorsunuzzz bayanlarr..
Fikirleriniz çok onemli benim için ...eger zor iş derseniz konusurum ögretmenle ..istemiyorum derim...
[/sıze]
yorumlar hep motive edici biraz gaza geldim kızlar ama gel görki bugun sinir oldum....toplantıda purejeksiyon ve beyaz tahta için 100 ytl toplanılması karar verildi...başladık toplamaya yaaa herkezin bir mazereti var kadının kolunda 2-3 milyarlık bilerzigi var çoçugu için 100 vermeyi çok görüyor durumu yokmus falan filan ...ogretmende ne kadar topladın dedi bugun bana 47 kısılık sınıftan 7 kişi verdi sadece...milletin ayagına gidip ne zaman vereceksin diyecek halım yok yaaa...diyorkı en kısa surede tokla verelim iddareyee....yok ben başıma iş aldım durduk yerde....bu görev bitsin hemen istifamı vericem:)))
bence acele etmeyin yeni nesil akıllı tahtalar geliyor ve bir çok okul bedava verecek projeksiyonları bizim okula gelmek üzere ve 25 projeksiyon aytıl duruma düşecek bence forumlardan takip edin derim ya da lislere verilen akıllı tahtalardan sonra atıl durumda olan cihazları araştırın en pahalısı değil de normal bir tanesi 700 tl civarında neden 100 tl toplanıyor onu anlamadım
yorumlar hep motive edici biraz gaza geldim kızlar ama gel görki bugun sinir oldum....toplantıda purejeksiyon ve beyaz tahta için 100 ytl toplanılması karar verildi...başladık toplamaya yaaa herkezin bir mazereti var kadının kolunda 2-3 milyarlık bilerzigi var çoçugu için 100 vermeyi çok görüyor durumu yokmus falan filan ...ogretmende ne kadar topladın dedi bugun bana 47 kısılık sınıftan 7 kişi verdi sadece...milletin ayagına gidip ne zaman vereceksin diyecek halım yok yaaa...diyorkı en kısa surede tokla verelim iddareyee....yok ben başıma iş aldım durduk yerde....bu görev bitsin hemen istifamı vericem:)))
Sınıf annesi herzaman öğretmenle daha yakın olur. Çocuğun durumuyla ilgili daha çok bilgi alır. E öğretmen de gayri ihtiyari onunla daha bir özel ilgilenir bence. Ayrıca bütün sınıfı veli profilini tanır arkadaş seçimi konusunda çocuğu çaktırmadan yönlendirebilirsin. Parayı veren verir vermeyen vermez sizinle alakalı bir durum değil ki. Ben sırf para konusunda velilere baskı yaptığı için bir sınıf annesini değiştirdiğimi biliyorum. Herkes derdini öğretmene anlatmalı. Biri uyarılacaksa onu da yine öğretmen yapmalı öbür türlü rencide edici olur zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?