Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldıkların çok cici şeyler canım güle güle kullan.Pasta setimiz aynıBen sana 2 şey sorucam,1.si rengarenk olan kahve fincanlarını nerden aldığın,2.si bornoz setinin markası nedir?öptüm seni
![]()
güzel çeyiz rengarenk olan fincanlara ben de bayıldım. benimkiler de rengarenk ama seninkilerden de görürsem alırım dayanamam galibagüllü yatak örtüsü de tam benim kalemimmiş bu arada bilenler bilir
english home nevresimler de gözümden kaçmadı. güzel güzel beğendiğim bi çeyiz dükkanı daha açıldı. allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin şeker
![]()
çeyizlerini mutlu huzurlu günlerde kullanırsın inşallah canım. 4'lü kupalarını, köpekli nevresimini sevdim gerçekten. Bir de şu biber, domates , çilek vs. şeklinde yapılan tencere ve tavaları seviyorum . Ben de kırmızı olanlarından alıp sos tavası yapmayı planlıyorum.
pembeli morlu nescafe fincan takımın, renkli Türk kahvesi fincanların ve pasta takımın çoook tatlı :)
nereden aldığını öğrenebilir miyim?