Teşekkürler canımm ama az bi zmanım ve alacak bir sürü şeyim var:)) 23 haziranda düğünüm:)) Bende şu an önceliklerimi başka şeylere verdim canım; o çatal kaşık bıçakta turkcel indirimini kullandım çok uyguna geldi benim için zaten günlük aldım onları çok beğenerek.. ama internette mağaza satışından daha ucuzdu ben alırken...
Aynı modelin aperatif takımlarını tamamlamak istersen indirimde şimdi onlar, üstelik kargo da bedava benden söylemesiDur gözümü korkutma şimdi, benim düğünüm de aynı tarihte! Zaten bayan telaş ve ayrıntı olduğum için pimpirikleniyorum arada yetişmezse birşeyler filan diye... :18:
Kızlar bir de sorum var sizce bu yatak odası takımı nasıl almayı düşünüyoruz dolap alınmayacak evde giyinme odası olacağı için komidinler, şifonyer, puf-markiz, tuvalet masası ve karyolası olacak? Fikirlerinizi bekliyorum?
Eki Görüntüle 316679
Eki Görüntüle 316680
Canımm ayrıca çeyizlerine şimdi baktımmm hepsine bayıldımmmm gerçekten hepsi özenle ve zevkle seçilmişşş çok kıymetlilerr kettle bir harikaaa herşey çok hoşş benim daha hiç çeyizim yokk sadece yanlarında iki gözü olan bir kesme tahtammm varrr
Kızlar bir de sorum var sizce bu yatak odası takımı nasıl almayı düşünüyoruz dolap alınmayacak evde giyinme odası olacağı için komidinler, şifonyer, puf-markiz, tuvalet masası ve karyolası olacak? Fikirlerinizi bekliyorum?
Bende çok beğendim canım çok güzel çok şık klasik bir takım
allah mutlu mesut etsın çeyizlerinin hepsi cok güzel. ben bernordadan aldıgın catal kasığı cok begendım acaba ne zaman ve ne kadar aldın :))
Canım benim çook teşekkürler:)) Hepsini çok kısa bir sürede yaptım o yüzden bazıları aceleye geldi bazı eksikliklerim war ama onlar da olacak:)) Canım bnm 5 buçuk ayım kaldı o yüzden böyle çeyiz alıyorum sürekli:)) Sen de yawaas yawaas yaparsın :)) Yatak odasını biz çook beğendik ama bi danışayıım istedim, teşekkürler tatlım :))
Hiçte aceleye gelmemiş valla tatlımm hepsi birbirinden güzelll güle güle kullanmanızı diliyorummm ağzınızın tadi hiç kaçmasınnn :))
çeyizlerin cok guzel canım gule gule kullanın
Uzuuun zamandır bohça hazırlıkları ile ilgilendiğimizden çeyizime bişi alamamıştım ama dün gezerken tantitoniden bunları aldım :))
Eki Görüntüle 316677 Eki Görüntüle 316678
Güle güle kullan canım, ben de daha birkaç gün önce bunları sepetime attım fakat boyutlarından pek emin olamadığım için sonra alırım diyip erteledim. Yerine başka şeyler aldım ama bunlarda da kaldı aklım :) Bu muffin kalıplarının boyutları hakkında bilgi verebilir misin, lokmalık minik boylardan mı yoksa normal boy mu acaba?
Buarada yatak odası takımını beğendim, modern takımlardansa eskiye dönük yaşanmışlık hissi veren avangard ve countr tarz olan modelleri beğeniyorum ben de.Yatak odası ve salon mobilyarımı bu tarzlarda almak istiyorum o yüzden, ama oturma odasına köşe koltuk düşündüğüm için daha modern-yeni tarzda bir şeyler olacak sanırım... Peki bunun markası nedir?
Teşekkürler tatlım; sos tenceresi tam sosluk gayet uygun boylarda muffin kalıpları da lokmalık değil ama üç dört lokmalık öle çok büyük değil yani.. hani şu kağıtlar var ya onlar gibi pişince şu büyüklüklerde oluyo
Eki Görüntüle 317939
Aynen bende öyle canım salon takımını belki bu kadar klasik almam ama yatak odası olarak buna bayıldım:)) Bellona canım markası premum serisi ben dolapsız olarak alıcam dolaplı fiyatlarını bilmiyorum ama dolapsız markiz ve puf da dahil 3500 lira...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?