Canım bende havluluk almak istiyorum ama bunun da fiyatı bayagı pahalıymıs indirime girerse bende düşünürüm.Güle güle kullan cnm sen.Bir de alt kısmı cam mı öyle göründü gözüme.
Canım bernardo trendyolda indirimde 18 tl'ye var tabi züccaciyelerde daha ucuza satılanlarını da bulabilirsin.. Ben biraz dekoratif düşündüm; yok mağazasında görmüştüm cam değildi.. Ben dayanamadım diyorum ya umarım sen daha güzel birine rastlar bu kadar vermezsin bn indirim çekimde olunca kullanayım dedim yanıyordu yoksa...
Anladım canım güle güle kullan benim vaktim bol nasıl olsa karsıma çıkınca uygun bir şey alırım artık
Anladım canım güle güle kullan benim vaktim bol nasıl olsa karsıma çıkınca uygun bir şey alırım artık
Canım bernardo trendyolda indirimde 18 tl'ye var tabi züccaciyelerde daha ucuza satılanlarını da bulabilirsin.. Ben biraz dekoratif düşündüm; yok mağazasında görmüştüm cam değildi.. Ben dayanamadım diyorum ya umarım sen daha güzel birine rastlar bu kadar vermezsin bn indirim çekimde olunca kullanayım dedim yanıyordu yoksa...
canım son aldıklarında çok güzel
geliniğin ayrı güzel. inşallah o gün mutlulukla giyersin
fondü setimiz aynı : )
Teşekkürler tatlım:)) KAlpli kalplii çok cici diimii:)) Mutlulukla kullanalım inşallah.))
Gelinliğim ilk beğendiğim ve aldığım heralde öle oluuu ilk denediğini alıoosun:))
çok güzel saglık ve mutlulukla kullan .)
ne kadar güzel bir çeyiz bak bak doyamadımçok güzeller tatmım güzel günlerde hayırlısıyla kullanırsın inş düğününede ne kadar az kalmış acaba bende çeyizlerimi tamamlayarak o günleri görebilecekmiyim çok merak ediyorum çok özendim vallahi çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?