Sinem'in çeyizi

Canım benim çook teşekkür ederim:)) Biz biraz sıkıştırdık tüm bu hazırlıkları umarım siz sıkıştırmadan rahat rahat yapabilirsiniz... Ama ne kadar erkenden başlasan da son ana kalıyorr:))
Canım o gelinlik forumda beğendiğim gelinlikelrden birisi ama benim de bu hafta sonu alacağıma çok benziyor:))

bizimde sıkışık olacak canım :S kiracı ne kadar erken çıkarsa bizim için o kadar iyi olacak yoksa yetiştiremeyiz. daha düğün tarihi kesin değil ama erken bitmesi işimizi kolaylaştıracak : )

alacağın gelinliğide merak ettim : ) şimdiden hayırlı olsun canım mutlulukla giy o gün geldiğinde

antre halına bayıldım çok değişik çok güzelmiş iyi günlerde kullan nerden aldığını örenebilir miyim acep:26: gelinliğin modeli nasıldır bilmem ama bu gelinlikte çok güzelmiş etek ucundaki çiçekler çok şirin duruyor inşaAllah herşey gönlünce olur

Canım sıkışık olsa da kendi evimiz yapılıyor; ve evleniyoruss olsun herşeyine katlanılır... Çoook tatlı heyecanlar:)) Teşekkürler tatlım aldığımda paylaşırım zaten burada...

Canım teşekkür ederimm:)) Halı royalin natura serisinin evimize girenleri neşeli bi şekilde karşılayım istedim beğenmene sevindim:)) Evet canım bu gelinlikte çok güzel ama samsunda bulabilirmiyim bilmiyorum ama buna çok benzer buldum bir tane:))

Canım balıklı havlulugunu da sanırım mudodan aldın.Sitesinde 29.5 yazıyor,sende mi o fiyata aldın?

Canım balıklı havlulugunu da sanırım mudodan aldın.Sitesinde 29.5 yazıyor,sende mi o fiyata aldın?

Evet canım aynen ölee biraz mudoda indirim çekim vardı 5 tl kadar o düştü ama yine de o fiyat.. Vala iki aydır alıp almama arasında o kadar karasızım ki; fiyatı yüzünden.. Ama takıldı aklıma çıkmadı bende içimde kalcaana çeyizimde olsun dedimP

Canım bende havluluk almak istiyorum ama bunun da fiyatı bayagı pahalıymıs indirime girerse bende düşünürüm.Güle güle kullan cnm sen.Bir de alt kısmı cam mı öyle göründü gözüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…