Canım benim çook teşekkür ederim:)) Biz biraz sıkıştırdık tüm bu hazırlıkları umarım siz sıkıştırmadan rahat rahat yapabilirsiniz... Ama ne kadar erkenden başlasan da son ana kalıyorr:))
Canım o gelinlik forumda beğendiğim gelinlikelrden birisi ama benim de bu hafta sonu alacağıma çok benziyor:))
Antre için aldığım halı
Eki Görüntüle 388668
Yatak odası halımız
Eki Görüntüle 388669
Mutfak ve salon için olanı bulamadım malesef; artık onları da evimi yerleştirince çeker koyarım:))
bizimde sıkışık olacak canım :S kiracı ne kadar erken çıkarsa bizim için o kadar iyi olacak yoksa yetiştiremeyiz. daha düğün tarihi kesin değil ama erken bitmesi işimizi kolaylaştıracak : )
alacağın gelinliğide merak ettim : ) şimdiden hayırlı olsun canım mutlulukla giy o gün geldiğinde
antre halına bayıldım çok değişik çok güzelmiş iyi günlerde kullannerden aldığını örenebilir miyim acep:26: gelinliğin modeli nasıldır bilmem ama bu gelinlikte çok güzelmiş etek ucundaki çiçekler çok şirin duruyor inşaAllah herşey gönlünce olur
herşey harika canımm...
güzel günlerde mutlulukla kullann..
Ekmek sepetlerimm
Eki Görüntüle 400477 Eki Görüntüle 400478
Kirli kaşıklığım:)
Eki Görüntüle 400479
Kağıt havluluğumm:))
Eki Görüntüle 400480
Ekmek sepetlerimm
Eki Görüntüle 400477 Eki Görüntüle 400478
Kirli kaşıklığım:)
Eki Görüntüle 400479
Kağıt havluluğumm:))
Eki Görüntüle 400480
Canım ekmek sepetlerin çok güzel nerden kaça aldın öğrenebilirmiyim ?
Canım balıklı havlulugunu da sanırım mudodan aldın.Sitesinde 29.5 yazıyor,sende mi o fiyata aldın?
hepsi çok güzel ama balıklı havluluk çok hoş muşgüle güle kullan
Evet canım aynen ölee biraz mudoda indirim çekim vardı 5 tl kadar o düştü ama yine de o fiyat.. Vala iki aydır alıp almama arasında o kadar karasızım ki; fiyatı yüzünden.. Ama takıldı aklıma çıkmadı bende içimde kalcaana çeyizimde olsun dedimP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?