sinema odamızın perdeleri :=)

pavli

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
522
1
621
39
Edirne
merhaba.. bunlarda benim yeni gelin evimin film afişi deseninde sinema odası perdeleri tüllerimiz daha dikilmediği için geçici eski bir tül taktım..

Eklentiler

• $perdeee.webp
    $perdeee.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 116
  • $perdeeeee.webp
    $perdeeeee.webp
    65 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleme:
şu an altıncıcaddede bir markada yastıklar filan var bence bir göz atın onları görünce direk sizin perdeler geldi aklıma :61:

ben kendim diktirmistim yuvarlak yer minderi balkonda falan oturmak icin rengarenk nevresim kumasindan perdene uygun kumaslar alip diktirebilirsin daha guzel olur bence hazir olanlarda cok secenek yok cunku

şu an altıncıcaddede bir markada yastıklar filan var bence bir göz atın onları görünce direk sizin perdeler geldi aklıma :61:
evet sürekli takip ediyorum orayı pop art desen yastıklardan bol bol koyucam odaya ordan alıp teşekkürler ;)
ben kendim diktirmistim yuvarlak yer minderi balkonda falan oturmak icin rengarenk nevresim kumasindan perdene uygun kumaslar alip diktirebilirsin daha guzel olur bence hazir olanlarda cok secenek yok cunku
diktirttim bende yer minderlerimizi büyük yastıklarla kombine edicem birde iki tane sallanan tv koltuğu :)
çok beğendim güle güle kullan.

çook teşekkürlerr

cok güzel bir fikir..
daha önce de bir avmde görmüstüm masanin üzerine deri gecirilmis ayni bu desenlerde.. yanlarinda da renkli kolduk tarzinda bisey vardi cok hos duruyordu..
son halini görmeyi cok isterim ..
güle güle eskit canim :16:

Son düzenleme:
Back
X