- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
-
- Konu Sahibi BeyazPerim
Yorumlara başladık mıı.
Kızlar ben 2. kez izleyemicem filmi, yorumumu yapıyım. Başlarını sevmiştim filmin, cinsellik sahnelerini çok iyi hatırlamıyorum aslında ama banyo sahnesi pek estetik değildi sanırım, diğerleri gözüme batmamış ki hatırlamıyorum.
Filmin yarısından sonra yahudi soykırımına bağlanınca benim açımdan keyifsiz hale geldi.
Çok sıkıldım soykırım filmlerinden ve ergen bir delikanlıyla, olgun bir kadının aşkını işleyerek devam etmesini tercih ederdim :sinifsinif:
bende ilk başta izleyince hep öyle devam edecek..sadece ikisinin aşkı olacak sanmıştım ama bi baktım yönü değişti..
hakketen bu amerikanlar bişeye taktımı takıyorlar yaa..
son yıllarda virüslü filmlere ve fantastik filmlere takmış durumdalar..hatta 2007 de neredeyse hep fantastik çıkmıştı sinir olmuştum..
bide şu virüslüler..24 saat içinde ölürsün yada bir yaratığa dönüşürsün..hemen yayılır insanlığın soyu tükenir. vs vs vs..bide bu soykırım meselesi..yakında da türklerin ermenileri öldürdüğüne yönelik bi furya başlar tam olur...
bende ilk başta izleyince hep öyle devam edecek..sadece ikisinin aşkı olacak sanmıştım ama bi baktım yönü değişti..
hakketen bu amerikanlar bişeye taktımı takıyorlar yaa..
son yıllarda virüslü filmlere ve fantastik filmlere takmış durumdalar..hatta 2007 de neredeyse hep fantastik çıkmıştı sinir olmuştum..
bide şu virüslüler..24 saat içinde ölürsün yada bir yaratığa dönüşürsün..hemen yayılır insanlığın soyu tükenir. vs vs vs..bide bu soykırım meselesi..yakında da türklerin ermenileri öldürdüğüne yönelik bi furya başlar tam olur...
the she foton çok tatlı olmuş çok beğendim :)))
dün gece acaba bu sefer severmiyim diyerekten bende tekrar izlemeye çalıştım filmi. cıkkk beğenmedim. sadece genç oyuncuyu beğendim. çıplaklık öncede şimdide baymadı batmadı...soykırım filmlerini sevmiyorum hayat güzeldirde dahil.(s. list favorim bi tek)
magic sıra sende ama sen farkında değilsin sanırım kaydirigubbakcemile2