Sinema günleri 11.hafta anketi sahrud72

Sinema gunleri 11.hafta anketi sahrud72

• Ankete Katılan
    18
kizlar bugun filmi izledim .herseyden once ormanda tecavuz sahnesi rahatsizlik verici uzunluktaydi.bazi filmlerede konu olan avci pozisyonundan av durumuna dusme durumu var.siradan bi tatilin nasil bi kabusa donustugunu cok guzel izleyiciye hissetirdigini soyleyebilirim ben boyle hissettim gerilim dozu iyiydi
hele o mikrodalga olayi !!!!akillara zarardi !!ama cezasini buldu !filmden cikardigim mesajlar asla yabancilara guvenme!ne ekersen onu bicersin!
dinsizin hakkindan imansiz gelir !
sahrudcum film icin cok tsk ederim canim gercekten guzel heyecanli bi filmdi.basta inlimi cinlimi dedik ama cok farkli bi film ciktti benim hosuma gitti emegine eline secimine saglik tatlim

Seni memnun edemediğim bu kadar sinirlendirdiğim için özür dilerim
Gerilim korku seçmemin size saygısızlık olduğunu düşünmene de ayrıca üzüldüm
Herkes 4 film seçerek anket açıyordu
Bende bu filmleri tercih ettim
3 psikolojik gerilim birde bu film
Ama inan bu kadar tepki olacağını bilsem hiç açmazdım bu anketi
Filmden rahatsız olan herkesten özür dilerim
Bi daha anket sırası bana gelirse üyelerin beğenilerine göre filmler seçerim

sekerler kac kışi izledi kac kisi yorum yaptı pazartesi yeni anket acılması gerekmıyor muydu ?

kızlar uzun zamandır filmleri izleyemiyorum internetimdeki sorundan dolayı iki tanesini izleyebildim sadece katıldığım haftadan beri.

bu hafta benim sıram eğer listede değişiklik olmadıysa. yarın anketi açabileceğim

ok tatlım sorun degil boshayallersmile
listede herhangi bir degisilik yok cnm

Sahrudçum ben filmi izlemeye başladım
ama malüm psikolojim el vermedi izlemeye zati gözü şişirdik stresten
öbür gözü de şişirmeyeyim diye bıraktımm
canım kusuruma bakmazsın inşallah kuzum emeğine sağlık yine dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…