Anketlere başladığımızdan beri 11. film olmuş ve tarzım olsa da olmasa da hepsini izledim, sadece birisini yorumlamadım. Bu tarz filmleri hiç sevmeme rağmen de saygımdan izledim. Keşke bu kadar kişi biz korku filmi sevmiyoruz izleyemiyoruz diye bas bas bağırırken bize de saygı duyulsaydı.. Seçim hakkımız bile olamadı ne yazık ki.. Başından beri de sordum kanlı mı, şiddet içeriyor mu diye ama tatmin edici bir cevap da alamadım.
Film gerilim yada korku filmi değil bana göre, yerimde çakılıp kalmadım, tir tir titremedim, sıçramadım da. Ama midem bulandı ve kafamı çevirdim bazı sahnelerde. Filmin en başındaki sahnede bıraksam mı diye düşündüm ama prensibim gereği devam ettim. Tecavüz sahnesi kaç dakika sürdü bilmiyorum ama bana saatler sürmüş gibi geldi, kızın karnına giren bıçaklar, adamın elinin makinede öğütülüp kafasına çekiç saplanması, diğerinin beyninin mikrodalgada patlatılması falan beni korkutan değil sinirlendiren sahneler oldu çünkü psikolojik gerilimle falan alakası yok bunların, zekamızı kullanmamız gerekmiyor, işkence izliyoruz. Saw serisiyle falan da alakası yok bu filmin, kafa yormuyoruz, şaşırmıyoruz, parçaları birleştirmiyoruz
Bu filme ayırdığım zaman diliminde çok güzel filmler izleyebilirdim alsanaalsanasmile