Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki candan erçetin? çok düzgün geliyor bana o kadın
Aaaaaaaaaa şaka mı bu?O zaman kıvanc tatlıtuğ değil diyeyimde okuyanların içi rahatlasın
Hatta bu erkan özerman varya best model yarısmasının kurucusu. Bu adam ya biseksüel yada gay tam bilmiyorum orasını ama içip içip bu best model yarısmacılarına sulanıyormus. Hatta kenanın böyle olmasının sebebi oymuş. Kenanda o yarısmadan cıktı biliyorsunuz.
Murat boz içinde sunu söyleyim: Yıllaaarr önce tarkanın plajda bir adamla cıplak fotografları cıkmıstı hatırlarsanız. O tarkanın yanındaki adam murat bozmuş.
Bu ne yaa??inanmak istemiyorumŞu haberi okudugumda cok üzülmüştüm sizede özet geçiyorum
Şebnem ferah volvox grubunu kurduktan bi süre sonra sezen aksu tarafından keşfediliyor ve album yapma sozuyle yine kendisiyle yatmak zorunda bırakılıyoR ve uyusturucuya alışıyor. Albumu cıkıyor. Daha sonra uyusturucu tedavisi için amsterDama gidiyor. 17 agustos depreminde babasını kaybediyor. Daha sonra uvey babasının tecavuzune ugruyor.
Ah şebo
aynen şu şekilde okudum yazdıklarınızıÖzcan Denizin biseksuel oldugunu bilmeyen yoktur galiba.
Mehmet ali erbilin bir süre öncesine kadar fatih ürek tarzı tansu adında bir sarkıcıyla ilişkisi varmış.
Helin avşar hulya avsarın kardeşi değil kızıymış
Sıla da biseksuel.
Hülya avsar çagataya birliktelik teklif etmiş cagatay reddetmiş
Ajda pekkanın down sendromlu herkesten sakladığı bir cocugu varmış vs vs
kimden öğreniyorsunuz bu haberlerii bizde takip etsek yaaBanada öyle geliyor ruzgar ne yana eserse o yana gidiyor
Gulbenle ilgili eskiden evli bi iş adamıyla imam nikahı kıyıp iliski yasamıs. Baska bi falso bilmiyorum
Yalnız ben baya bir şey kaçırmışım yaa hepsini okudum da şimdi şoklar içerisindeyimmm
o zaman benden de size bi bomba gelsin nur yerlitaşta jigololarla takılıyormuş diyenler var kızlar
bana da gerçek gibi geldi buOha diyorum artık,ama normal bişey düşününce
şok oldum yeminlen en çok buna şaşırdımYalnız ben baya bir şey kaçırmışım yaa hepsini okudum da şimdi şoklar içerisindeyimmm
o zaman benden de size bi bomba gelsin nur yerlitaşta jigololarla takılıyormuş diyenler var kızlar