Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'dan ilk fotoğraf

Hadise,sinan akçıldan ayrıldığnda öyle bir şey gördüm ki anında soğudum demişti acaba neydi gördüğü?
cinsellik ile ilgili olmadığını üstüne basa basa söylemişti

ünlü bir kadın şarkıcı çift cinsiyetli doğmuş ama dişiliği daha ağır bastığı için o yönde tedavi olmuş hatta bu sebeple çocuk yapması problem olmuş muş
pop şarkıcısı bir adam sırf gay kimliğini saklamak için yıllarca çapkın gibi dolaşmış mış
çok çok ünlü pop şarkıcısı adam bir kadınla yıllarca sevgili numarası yaptı, sürekli yurt dışına çıkıp içinde ki kişiliğini orada yaşamış mış
ünlü bayan şarkıcı çocuklarının babasından ayrıldıktan sonra eski kayınpederi onun namusu hakkında çok ağır şeyler söylemiş miş
eskimeyen bayan şarkıcı zamanında ablasının kocasıla ilişki yaşamış hatta ayrılmalarına sebep olmuş muş
bayan spiker boşanıktan sonra eşi onun yurt dışında ünlü kişilerle buluştuğunu söylemiş miş
başka bir spiker boşandıktan sonra eşi ona hitaben kitap yazdı konusu ise koynumda ki yılan gibi bir şey miş miş
eski film oyuncusu adam biseksüel olduğu için evlenmedi, çocuk sahibi olamayacağını bildiği için her şeyi gizlemiş miş

eskilerin ünlü kadın şarkıcısı ünlü olduğu dönemde tecavüze uğradığını söylemiş miş
söz yazarı ve şarkıcı popçu kadının ilk evliliğinden bir oğlu varmış ama saklıyormuş muş
ünlü pop şarkıcısı adam yurt dışında homoseksüellerin olduğu çıplaklar kampına gidiyormuş muş

Hadise,sinan akçıldan ayrıldığnda öyle bir şey gördüm ki anında soğudum demişti acaba neydi gördüğü?
cinsellik ile ilgili olmadığını üstüne basa basa söylemişti

Onu bilmiyorum ama sibel canda sulhi aksutten boşanırken böyle birsey söylemişti ve benimle mezara gitcek bu söyleyemem kimseye fln demişti hatırlıyomusunuz?
Sibel can yurtdısından döndüğünde kocasını ve komsuları olan karı kocayı aynı yatakta basıyor.

Onu bilmiyorum ama sibel canda sulhi aksutten boşanırken böyle birsey söylemişti ve benimle mezara gitcek bu söyleyemem kimseye fln demişti hatırlıyomusunuz?
Sibel can yurtdısından döndüğünde kocasını ve komsuları olan karı kocayı aynı yatakta basıyor.

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

bunu zamanında hakkaten merak etniştim

eskilerin ünlü kadın şarkıcısı ünlü olduğu dönemde tecavüze uğradığını söylemiş miş
söz yazarı ve şarkıcı popçu kadının ilk evliliğinden bir oğlu varmış ama saklıyormuş muş
ünlü pop şarkıcısı adam yurt dışında homoseksüellerin olduğu çıplaklar kampına gidiyormuş muş

kimmiş kimmiş :KK53:

vay canına....
insanların çoğu mu böyle ya...
forumda bile neler okuyoruz son günlerde...

Helin Avsarin Hulya Avsarin kizi oldugunu biliyordum da digerlerine yuuuuhh dedim.
Kadir Inaniri demeyecektin yaaaa :KK43::KK43::KK43:

Kenanin bu fotoda gözler kaymis. Ya uyusturucu ya da ickiden...

Allah uzak tutsun be... Ne hayatlar var...

tüüüüü yazıklar olsun o kocaya, o tipte bi adam bile bunu yapıyorsa wahki wah!!!!

küçüklüğümden beri eski türk filmleri hiç gerçekçi değil senaryolar falan derdim hepsi gerçekçiymiş ya laa
ünlülük yolunda bayıltıp yatağa atılanmı, uyuşturucuya alıştırılanmı, gizli çocuklarmı, yatakta basılanlarmı ne ararsan var

Ardayla yakışıyorlardı ya, Kenan da esmer, sanırım esmer seviyor :=) valla ben severim bu kızı, ekrana doğdu, gözümüzün önünde büyüyor

Ardayla yakışıyorlardı ya, Kenan da esmer, sanırım esmer seviyor :=) valla ben severim bu kızı, ekrana doğdu, gözümüzün önünde büyüyor
aynen öyle, ama biz kenanla sinemi unuttuk konudaki diğer ünlüleri okuyunca hepimiz şoklardayız !!!!!

canı hangisini istediyse
hangi imparatordu hatırlamıyorum avrupa devletlerinin şeysi bir şeyi neyse adam bundan çok çokk yıllar önce ne demiş
kadın vucudu serin olur yazın kadınla
erkek vucudu sıcak olur kışın erkekle yatacaksın demiş miş miş
Amaniiin çok iyi fikirmiş o ya diğer erkekler de yaz kış serin serin kadınlarla takılıpduruyo :63:

Demet akalın ve önder bekensirin boşanma sebebi önder bekensirin bir erkekle birlikte olmasıymış. Teknede fotografı cıkmıstı adamla.

öykü ve kemal dogulu aşkı reklam. öykünün baska bir sevgilisi var. Kemal gay.

X