- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadise,sinan akçıldan ayrıldığnda öyle bir şey gördüm ki anında soğudum demişti acaba neydi gördüğü?
cinsellik ile ilgili olmadığını üstüne basa basa söylemişti
Onu bilmiyorum ama sibel canda sulhi aksutten boşanırken böyle birsey söylemişti ve benimle mezara gitcek bu söyleyemem kimseye fln demişti hatırlıyomusunuz?
Sibel can yurtdısından döndüğünde kocasını ve komsuları olan karı kocayı aynı yatakta basıyor.
eskilerin ünlü kadın şarkıcısı ünlü olduğu dönemde tecavüze uğradığını söylemiş miş
söz yazarı ve şarkıcı popçu kadının ilk evliliğinden bir oğlu varmış ama saklıyormuş muş
ünlü pop şarkıcısı adam yurt dışında homoseksüellerin olduğu çıplaklar kampına gidiyormuş muş
vay canına....Onu bilmiyorum ama sibel canda sulhi aksutten boşanırken böyle birsey söylemişti ve benimle mezara gitcek bu söyleyemem kimseye fln demişti hatırlıyomusunuz?
Sibel can yurtdısından döndüğünde kocasını ve komsuları olan karı kocayı aynı yatakta basıyor.
tüüüüü yazıklar olsun o kocaya, o tipte bi adam bile bunu yapıyorsa wahki wah!!!!Onu bilmiyorum ama sibel canda sulhi aksutten boşanırken böyle birsey söylemişti ve benimle mezara gitcek bu söyleyemem kimseye fln demişti hatırlıyomusunuz?
aynen öyle, ama biz kenanla sinemi unuttuk konudaki diğer ünlüleri okuyunca hepimiz şoklardayız !!!!!Ardayla yakışıyorlardı ya, Kenan da esmer, sanırım esmer seviyor :=) valla ben severim bu kızı, ekrana doğdu, gözümüzün önünde büyüyor
Amaniiin çok iyi fikirmiş o ya diğer erkekler de yaz kış serin serin kadınlarla takılıpduruyocanı hangisini istediyse
hangi imparatordu hatırlamıyorum avrupa devletlerinin şeysi bir şeyi neyse adam bundan çok çokk yıllar önce ne demiş
kadın vucudu serin olur yazın kadınla
erkek vucudu sıcak olur kışın erkekle yatacaksın demiş miş miş
Demet akalın ve önder bekensirin boşanma sebebi önder bekensirin bir erkekle birlikte olmasıymış. Teknede fotografı cıkmıstı adamla.
Kızz az biraz kayboldumm bomba üstüne bomba patlatmışsıınn Bunu da merak etmistim niye boşandılar diye.
öykü ve kemal dogulu aşkı reklam. öykünün baska bir sevgilisi var. Kemal gay.