- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.958
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklıma geldi bir de bir biyoloji hocamız örnek veriyordu da şimdi isim vermek olmaz.Bazı ünlüler süper dişi sendromluymuş bilgin var mı isim açıklamasadan da olur
supersin inşallah bu bölümü banlamazlar heyecanla okudum yazdıklarını merak ettim
Deniz Seki ile alakalı ne biliyorsunuz
bence bunda sezen in parmağı var
tarkanın bahsedilen fotosu bumu
o zaman bir tane de benden selda alkorla kocası evlenirken karar almışlar herkes istediğiyle takılacak kimse karışmayacak diye yani başkalarıyla birlikte oluyorlarmış ikisi de buna müsaade ediyormuş
bunların hepsi böyle ya mide yok ki herşey tamam da ben bülent ersoyla para için de olsa birlikte olan evlenenleri anlayamıyorum anlamayacağımay ne genişlik yaa
sibel canında jigololarla cok takıldıgı söyleniyor buarada
yani şu meşhur tav havalimanları holding ve ido nu sahibi kayserili iş adamı... vay beeeAdam evliymiş. Adı hamdi akın
hımmmm iyi yere kapak atmış :)))yani şu meşhur tav havalimanları holding ve ido nu sahibi kayserili iş adamı... vay beee
Gülben Ergen'le ilgili bişiler var mı? O kadın bana çok sahte geliyor. Sanki yalan bir mutluluk içinde..