Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar 1 yaşında kızımm var,her gün bir sinek ısırığı kızarıklığıyla uyanıyor.sizler bebeklerinizi sineklerden korumak için neler yapıyorsunuz?fikirlerinizi almak istedim,teşekkürler
internette satılan yumuşak bileklikler var sinek için doktorlara sormak lazım onlardan kullanılabilir mi acaba bi zararı olur mu bebekler için satılıyo ama bunu merak ediyorum bende
internette satılan yumuşak bileklikler var sinek için doktorlara sormak lazım onlardan kullanılabilir mi acaba bi zararı olur mu bebekler için satılıyo ama bunu merak ediyorum bende
onu ben de sordum canım doktorum içeriği uygun olmadığı için bebeğin tenine temas etmemeli dedi.kıyafetinin üzerinden takılabilir belki.bu arada en az 2 yaşına kadar bebekler için üretilmiş sinek kovucu losyon da kullanmayın dedi.
onu ben de sordum canım doktorum içeriği uygun olmadığı için bebeğin tenine temas etmemeli dedi.kıyafetinin üzerinden takılabilir belki.bu arada en az 2 yaşına kadar bebekler için üretilmiş sinek kovucu losyon da kullanmayın dedi.
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.lavanta yağını denedim,etkisini gördüm.bir de dr umuzun önerdiği defans isimli bitkisel bir solüsyon aldım..çok etkili,tavsiye ederim.2 aydan büyük bebeklere kullanılabilirmiş.