Sinek yemek

iki kanadını da yuttugun için yüksek oranda mikrop kapmazsın. Sinek ufak mide bulandırır tabi

Guldum okurken senin ağzından girmiş doğru mideye azıcık doymuş vitamin almisidir...

Benim burnundan girdi ama daha küçük bir sinekti şimdi nerde vücudumun hangi köşesinde de bi haberim

senin bu geri zekalı sineğin, yıllar önce uyurken benim ağzıma giren sineğin kuzeni kanımca Afiyet olsun, şifa olsun, yarasın

Bende şu sadece lamba altında uçan sineği anlamam..
Allah sana uçabılme ozellıgı vermiş,tutup ömrunu bı lambanın altında dönerek harcıyorsun..
Gıt amerıkaya uc..havaiye uç..miamiye uç..amsterdama uç..mykonos daha yakın oraya uç bari..hiç olmazsa o yolda öl..

Ayrıca bende bigun kızkıza gezerken yolun kenarında bizi suzen çocuklara havalı havalı tavırlar sergilerken..gulerken agzıma gıren sınegı yutmak zorunda kalmıştım

hahaha sinek olsak imkanlarımız daha geniş olurmuş mesajını okurken içim acıdı

Ben Sineklerde cok korkarim. Hele de kulagimdan burnumdan girmesine falan. Nemrutu bir sinek öldürmüş ya.
Cok gecmis olsun ama zaten coktan çıkmıştır o

hahaha sinek olsak imkanlarımız daha geniş olurmuş mesajını okurken içim acıdı
Ne gıycem derdi yok..bavul hazırlamıyorsun..geceden kanatları yalayıp,eli ayağı yalayıp..siyah pijamalarınla uçuyosun..gozler zaten herdaim gözluklu gıbı..
Yeme içme derdi de yok..pok boğazlı oluyosun nede olsa..

bütün bu imkanları varken adam kalkıp daire çiziyor bina kapılarının önünde akıl diyor in aşağıya yapıştır duvara

Gür, dalgalı saçıma arı girmişti. Bunu okuyunca aklıma o geldi. Gerizekalı arı da deli olmuştu çıkamamıştı saçımdan. Değişik değişik akrobatik hareketler sergilemiştim

Gür, dalgalı saçıma arı girmişti. Bunu okuyunca aklıma o geldi. Gerizekalı arı da deli olmuştu çıkamamıştı saçımdan. Değişik değişik akrobatik hareketler sergilemiştim
Gece gece içim bi tuhaf oldu ayol, fırsatım olsa boğaz köprüsü'nden atlardım herhalde arı ölsün diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…