• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler sınbo maşa almak istiyorum

karakumru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
1.565
10
0
Bingöl
arkadaşlar saçlarım için maşa almak istiyorum sizce sinbo markası nasıldır bir fikriniz var mı?Bir de ben bukle istiyorum acaba saç düzleştiricisiyle mümkün mü yoksa ille de maşa şart mı

cnm ben sinbo aldım fiyatına göre iyi yapıyo bence ama daha iyi bişey istiyosan remington maşayı tavsiye ederm kuaförden çkmış gbi oluyosun ayrıca saç düzleştiriciylede çok rahat bukle yapabilirsin googledn bak yapılış videoları var bakarak yapabilirsin..

cnm ben sinbo aldım fiyatına göre iyi yapıyo bence ama daha iyi bişey istiyosan remington maşayı tavsiye ederm kuaförden çkmış gbi oluyosun ayrıca saç düzleştiriciylede çok rahat bukle yapabilirsin googledn bak yapılış videoları var bakarak yapabilirsin..

çokk teşekkür edrim canım.Ben zaten tesettürlüyüm hewesim geçsin diye istiyorum açıkçası.O zaman düzleştirici alsam olur

olur cnm neden olmasın hem saçını düzleştirir hemde bukle yaparsın şimdiden hayırlı olsun:61:

Back