Sinbo Çaycının üst kısmı

yirminisan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
165
0
66
Ankara
$19-61-large.jpg
Kızlar annemin bu çaycısının üst kısmını kırdım..
Belki bilen birileri vardır tek parça olarak temin edebilirmiyim acaba
Sinbonun böyle bır ımkanı varmı? :43:

ççok teşekkur ederm arkadaşlar araştırdım bayagı sonucunda sınboyu aradım 20 tl karşılıgında vereceklerını soyledıler..sızınde aklınızda olsun :)

slm canım sorununun çözüldüğüne sevindim öncelikle onu belirteyim benim çeyizimde de aynı çaycıdan var kahvaltı takımıma uygun olarak almıştık yalnız bu çaycıların çayı çabucak soğuttuğu yönde bi kaç şikayet duydum böyle bi sorununuz oldu mu acaba aklıma takıldı yaa:26::59:

slm canım sorununun çözüldüğüne sevindim öncelikle onu belirteyim benim çeyizimde de aynı çaycıdan var kahvaltı takımıma uygun olarak almıştık yalnız bu çaycıların çayı çabucak soğuttuğu yönde bi kaç şikayet duydum böyle bi sorununuz oldu mu acaba aklıma takıldı yaa:26::59:

yo hayır annem kullanıyor gayet memnun canım hiç canını sıkma..ama kırılırsa aklında bulunsun mail atınca getırıyorlar hemen..gule gule kullan ıns

yo hayır annem kullanıyor gayet memnun canım hiç canını sıkma..ama kırılırsa aklında bulunsun mail atınca getırıyorlar hemen..gule gule kullan ıns

ayy iyi ki açmışsın konuyu valla içim rahatladı geri götürmeyi bile düşündüm bi ara çünkü çok sağol canım ya aklımda artık :81::81::81::81:
sizde yenisini güle güle kullanın inş:nazar::32:

Back