Sinay'ın evine buyrun bakalım(taze gelin evi:)))

süper olmuş herşey çok güzel tam hayalimdeki gibi herşey her ayrıntı çok şık çok güzel.allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin..

Allah mutlu,huzurlu,sağlıklı günlerde oturmanı nasip etsin canım çok beğendim evinikaydirigubbakcemile5

Hepinize çook teşekkür ederim Allahım uzun ömür versin Ağız tadıyla oturalım inş.

Girişteki küçük yolluğumu kaldırıp yerine aynı modelin kare halısını aldım en kısa zamanda onu da eklicem opuyorumnanaktan

bende çok beğendim güle güle otur güzel evinde oturma odana bayıldım herşey çok uyumlu halı tül perde koltuklar çok hoş.....

Evın cok şirinmiş,bu arada yemek masası takımın benım mobılyamın aynısı senın kı koyu rengı :)

bende çok beğendim güle güle otur güzel evinde oturma odana bayıldım herşey çok uyumlu halı tül perde koltuklar çok hoş.....

Evın cok şirinmiş,bu arada yemek masası takımın benım mobılyamın aynısı senın kı koyu rengı :)

güle güle otur canım ...güzel günlerde...allah bir yastıkta kocatsın...

teşekkür ederim kızlar Allah tüm isteyenlere nasip etsin opuyorumnanaktan

maşallah cıvıl cıvıl herşey sade vede güzel görünüyor ama birazda kokoşluk var cibinliğin çok güzel olmuş herşey çok güzelde allah herkese nadip etsin sanada tatlı bebişler versin

evini çok beğendim canım...harika olmuş vereliniortak belliki herşeyi çok özenle ve itina ile ile seçmişin opuyorumnanaktan

(bu yaz annemin evi komple tadilat oldu,mutfağı oturma odasına açılıyor...mutfağın dolap kapakları kırmızı ve ankastrelerle uyumlu olması için orta gri kaytlar,ve içleri krem yapıldı süper oldu,hali ile oturma odasınada ağırlık bu renklere verildi...ama mutfak ve oda için halı ararken çok yorulduk...ve senin oturma odandaki halıları bulunca cuk oturdu...şimdi resimlere bakınca bir kere daha iyiki bunları almışız dedim...senin halında süper uyum sağlamış odana)

hele o küçük dekorasyon ayrıntıların ve obje seçimlerin çok güzel...hepsininde düşünülerek ve zaman harcayarak seçildiği besbelli...rastgele seçimler değil yanikaydirigubbakcemile5...biz mutfağa kırmızı bir avize bulacağız diye perişan olduk...:bbo:...birçok şeyide anneme acele etmeyelim buldukça bakar alırız,rastgele olmasın dedim...onun için bu ayrıntıların hiçte kolayca ortaya gelmediğini gayet iyi biliyorum...bulsan bile içlerinden en doğru ve uyumlu olanı seçerken insanın kafası karışıyorkafamçokkarıştı...

çok beğendim her şeyi ile....bundan gerisi yuvanda mutluluk,sağlık,huzur ve bol bereketli,hayırlı kazançlar olsun...ve tabii sağlıklı,hayırlı mutlu bebekler....:Saruboceq: çok mutlu olun inşallah .... sevgiler

Evin harika.Bayildim.Cok zevklisin.Ama aklim en cok ta yatak odanda kaldi.Yatak örtün cibinligin tam gelin gibi.Mutlulukla huzurla oturun insallah.

ayyyyyyyyyyyy o ne güzel banyo öyle ben o banyoya kapanayım yıllarca orada kalayım o şirin havluların içine dalayım mutlu mesut yaşayayım şaka bir yana canım çok güzel evin güle güle oturun...

allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin

maşallah cıvıl cıvıl herşey sade vede güzel görünüyor ama birazda kokoşluk var cibinliğin çok güzel olmuş herşey çok güzelde allah herkese nadip etsin sanada tatlı bebişler versin

Evin harika.Bayildim.Cok zevklisin.Ama aklim en cok ta yatak odanda kaldi.Yatak örtün cibinligin tam gelin gibi.Mutlulukla huzurla oturun insallah.

ohh mis gibi şıkır şıkır yeni gelin evi allah mutlu etsinn:) maşallahh

herşeyin harika canım güle güle otur inşallah:lepi:

ayyyyyyyyyyyy o ne güzel banyo öyle ben o banyoya kapanayım yıllarca orada kalayım o şirin havluların içine dalayım mutlu mesut yaşayayım şaka bir yana canım çok güzel evin güle güle oturun...

evet kızlar gerçekten her bir objeme her bir eşyama ayrı ayrı emek çektim ve özenle seçtim çok fazla para dökmedim ama ucuz olcak die saçma sapan eşyada almadım uzunca bir flört evresinden sonra 2 yıl nişanlı olarak asker yolu bekledim bu dönemde kendimi çeyize verdim hoşuma giden orda burda gezerken gördüğüm beğendiğim eşyayı aksesuarı aldım koydum sonuç bu oldu Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inş. opuyorumnanaktan:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…