Sinay'ın evine buyrun bakalım(taze gelin evi:)))

vallahi çok beğendim ,çok zevklisin ,mis gibi pırıl pırıl ...güle güle oturun allah mutluluk versin ,özellikle banyo perden ve banyo aksesuarların hoşuma gitti ..

çok güzel şirin bi evin var canım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

Dediğin gibi gerçekten yeni gelin evi herşeyini çok beğendim sağlıkla ve huzurla otur canım...kaydirigubbakcemile3

güle güle oturun.evin çok güzel sıcacık..poşetlik galiba mutfaktaki ben de istiyorumm ondannnn

vallahi çok beğendim ,çok zevklisin ,mis gibi pırıl pırıl ...güle güle oturun allah mutluluk versin ,özellikle banyo perden ve banyo aksesuarların hoşuma gitti ..

Hepinizin o güzel sözleri yazan ellerine o güzel yüreğine sağlık çoook teşekkür ederim Şeniz

çok güzel canım evin çok zevkli döşenmiş tertemiz pırıl pırıl hiç eskimesinler hep böyle kalsınlar inşallah allh mesut etsin güle güle oturun

Keşke resimleri detayları zumlayarak diil de biraz daha geriden, daha çok yer görebileceğimiz şekilde çekseymişsin..
Yine de güzel, pırıl pırıl bi evin var. Güle güle otur.Allah mesut etsin.

Allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin. Eviniz çok güzelyerimseniben Allah olmayanlarada nasip etsinkaydirigubbakcemile3

Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin inşallah ben de halılarınızı çok güzel hepsi royal galiba

evin çok cici canım güle güle otur ayrıntıları sevdiğin belli perde topuzuna bayıldım ayrıca koridordaki boy aynanda çok şık nereden aldın

sinaycımm evinde seni yansıtmış..
çok güzel döşemişsiniz oturma odanın renklerine bayılıyorum zaten siyah ve kırmızı tam hayalimdeki gibi..
salonunda burcunun dedği gibi tam bi salon gibi..SALON yanii:)
yatak odan zatn çok hoş o ,cibinliği ne kadar seviyorum bilemezsin
güle güle oturun canım
Allah eşinle mutluluğunuzu sevginizi muhabetinizi arttırsın
inşallah
güzel arkadasım topiğimizin barbi gelini
opuyorumnanaktan

bütün perdelerin çoook şık.salondaki perde modelinin adı ne acaba?koltuklarında çok hoş..herşeyini beğendimmmm...şahane

Evinize bayıldım opuyorumnanaktan Gerçekten çok zevkliymişsiniz. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Bizlere de böyle güzel bir yuva nasip olur inşallahhh

salonundaki koltuklara ve pufa ve girişteki aynaya bayıldım. güle güle otur

perdeler cok hoş ..

ama salon takımını pek begenmedım

yatak odası takın guzelmıs :)

Çok beğendim evini sinaycım çook
Allah mutlu mesut etsin..Yuvanızdan nutluluk sıhhat huzur eksik olmasın inşallah..

Gelelim çook beğendiğim detaylara;
Girişteki boy aynasının üzerindeki uğur böceği çok şirin,
Yatağının üzerindeki tüller bir harika (bir adı vardı onun ama unuttum )
Banyo perden çok güzel ve klozet takımın ve klozet kapağın...

Onunharicinde evinin tamamı, tüm eşyaların çok güzel ama bu saydıklarıma bayıldım.
Allah iyi günlerde oturmak nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…