- Konu Sahibi infinitesilence
-
ben bir arkadaşıma arattırdım aöfyi şuan gördüğümüz derslerden muaf olup olmama durumu belli değilmiş eylülde belli olacakmışKızlar türkçe öğretmenliğinde okuyorum sınavsız ikinci üniversite de okumak istiyorum sizce hangi bölüm benim için faydalı olur? Edebiyat bölümü okusam hem lise hem ilköğretimlerde çalışabilir miyim ? Ya da medya yazarlığı okusam bi işime yarar mı ne dersiniz? Ve gördüğüm derslerden muaf olabilir miyim?
halkla ilişkiler ve tanıtım okuyacağım cnm kısmetse:)teşekkür ederim :) sen ne istiyosun hangi bölüm :)
Kızlar türkçe öğretmenliğinde okuyorum sınavsız ikinci üniversite de okumak istiyorum sizce hangi bölüm benim için faydalı olur? Edebiyat bölümü okusam hem lise hem ilköğretimlerde çalışabilir miyim ? Ya da medya yazarlığı okusam bi işime yarar mı ne dersiniz? Ve gördüğüm derslerden muaf olabilir miyim?
halkla ilişkiler ve tanıtım okuyacağım cnm kısmetse:)
canım edebiyat öğretmenleri hem türkçe hemde lise edebiyat öğretmenliği yapabiliyor mu? Eğer yapabiliyorsa sende yapabilirsin türkçe öğretmeni olarak ama senin branşın ilköğretimmi tam bilemedim bende :26:
arkadaşlar ben 5 yıllık bir üniversite mezunuyum bende sınavsız bir bölüm okuyabilir miyim?
okuyabilirsin aöfde amaarkadaşlar ben 5 yıllık bir üniversite mezunuyum bende sınavsız bir bölüm okuyabilir miyim?
aöf 2 yada 4 senelik okuyabilirsin gördüğün seçmeli derslerden muaf oluyorsun diye biliyorum bende bu sene başvuracağım çekoya ama kayıtlar geç olyo
2.üniversite okuyacaksınız 1 ekimde başlıyor kayıtlareylül de değil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?