Kayıt süreci
İnternetten başvuru yaptıktan sonra Açıköğretim Bürolarından kayıt yaptırabilirsiniz.
Planlanan Tarihler
İnternet Başvurusu: 27/10/2008 00:00 - 21/11/2008 17:00 (http://aofkayit.anadolu.edu.tr/)
Mazeretli Kayıt: 18/11/2008 - 21/11/2008 (mesai saatleri)
http://www.anadolu.edu.tr/aos/program_brosurleri/ikinci_universite_olanagi.aspx
kızlar benim yiyenim ikinci öğretim bitrdi muhasebe bölümünü ikinci öğrtimlere bu hak yokmu
kızlar şimdi sizin fikirlerinizi alayım ben
Ben inşaat önlisans mezunuyum bu sene kpssye gircem ama pek beklentim yok çalışamadım çünkü
Açıkcası yeni bir üniversite ya da 4 yıllık bir üniversiteden mezun olmak isterim. Şimdi bize sunulan seçenekler;
* Ev İdaresi,
* Sosyal Bilimler,
* Halkla İlişkiler,
* Yerel Yönetimler,
* Dış Ticaret,
* Muhasebe,
* Turizm ve Otel İşletmeciliği,
* Bankacılık ve Sigortacılık,
* Büro Yönetimi ve Sekreterlik,
* Sağlık Kurumları İşletmeciliği,
* İlahiyat,
* Laborant ve Veteriner Sağlık Önlisans,
* Tarım Önlisans,
* Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi
mı??
peki sizce bunlardan hangisine kayıt yaptırmam daha uygun olur?? Şu an çalışıyorum ama yeniden okuyacağım okul gerçekten işime yarayacak bir bölüm olsun isterim
* Sosyal Bilimler,
* Halkla İlişkiler,
* Yerel Yönetimler,
* Dış Ticaret,
* Muhasebe,
* Bankacılık ve Sigortacılık,
* Sağlık Kurumları İşletmeciliği,
* Laborant ve Veteriner Sağlık Önlisans,
* Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi
gibi bir eleme yaptım ama sizce hangisi daha iyi olur
Ben üniversitede öğretmenlik bölümünü bitirdikten sonra açık öğretim halkla ilişkiler'i seçtim. bunun nedeni üniversitedeyken o alanda çalışmış olmam ve eğer öğretmenlik yapamazsam, tecrübem olan o alanda çalışmaya kalkarsam, biri kalkıp bana "sen öğretmenlik mezunusun, biz bu alanda okuduk" derse verecek cevabım olmasını istememdi.
Siz de bence hangi alanda çalışabileceğinizi düşünüp ona göre seçim yapın. Muhasebe ve Laborant Sağlık birbirinden çok farklı alanlar. Belki iş arama sitelerine bakıp bir fikir sahibi olabilirsiniz.
Mühendisim ve aöf de işletme okuyorum benim dururmumda senin gibiydi işe girmeden önce başka bir alanda iş bulursam diye girdim aöf'e-tatlicadiarzu-
Bilgin var mı acaba aöf de okul öncesi ve ingilizce öğretmenliğinden başka öğretmenlik programı var mı canım?CADIARZU
arkadaşlar bu dgs diilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?