Sınav iyi hoş daa...zaman çok kısıtlı.çou arkadaşım matematikte sırf zaman yetmediği için bildiği soruları yapamıyor...tabi mat.önemli o yüzden yapmak lazım.arkadaşlar zamanı nasıl iyi kullanabiliriz?Bunun için farklı yöntem ve teknikleri olan aarkadaşlar paylaşırlarsa çok iyi olur.
-Ben sınava çalışmaya ilk başladığımda farkettim çok yavaş olduğumu...ve geçen yılki sınavdada yetiştirememiştim...bu sene test çözerken hep saat tutarak çözdüm...iki soru da çözecek olsam dakika tutup çözdüm.
sonuç : zamanı tam yetirebiliyorum..size tavsiyem(zaten artık sadece soru çözen arkadaşlar çoğunluktadır sanırım)iki soruda olsa dakika tutun.dakika tutun..dakika tutun...farkı kısa zamanda göreceksiniz...
farklı yöntemler kullanan arkadaşlardan paylaşımlarını bekliyoruz...
-Ben sınava çalışmaya ilk başladığımda farkettim çok yavaş olduğumu...ve geçen yılki sınavdada yetiştirememiştim...bu sene test çözerken hep saat tutarak çözdüm...iki soru da çözecek olsam dakika tutup çözdüm.
sonuç : zamanı tam yetirebiliyorum..size tavsiyem(zaten artık sadece soru çözen arkadaşlar çoğunluktadır sanırım)iki soruda olsa dakika tutun.dakika tutun..dakika tutun...farkı kısa zamanda göreceksiniz...
farklı yöntemler kullanan arkadaşlardan paylaşımlarını bekliyoruz...