• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınava giriş kağıdı???

kardelen44

evli,mutlu,huzurlu...
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
1.908
0
156
Diğer
kızlar benim gelmedi kağıdım.nerde sınava giricem bilmiyorum.sizin geldi mi?gelmezse eğer nerde öğrenebilirim gireceğim yeri?ve o kağıt olmadan sınava girilir mi?

netten aöfburo sitesinden öğrenebilirsin.Eğer online işlem şifren varsa tabi çıktı alıp onunla girebilirsin sınava.
Eğer şifren yoksa büroya gideceksin canım,ordan alabilirsin.

merak etme canım aynı şey benim başıma gelmişti,internetten aöf yaz ve aöf web büro hizmetlerini tıklayıp bilgilerini gir,sınav giriş belgesi yazan yeri tıkla ve çıktı al,bu kağıtla sınava girebiliyorsun,sana gelmesi gereken kağıdın aynısı.ama şimdi sanırım netten bilgiler çıkmıyor,ben sınava gireceğim gün çıktı almıştım,ama sen en yakın aöf bürosuna git istersen,daha garanti olur.

merak etme canım aynı şey benim başıma gelmişti,internetten aöf yaz ve aöf web büro hizmetlerini tıklayıp bilgilerini gir,sınav giriş belgesi yazan yeri tıkla ve çıktı al,bu kağıtla sınava girebiliyorsun,sana gelmesi gereken kağıdın aynısı.ama şimdi sanırım netten bilgiler çıkmıyor,ben sınava gireceğim gün çıktı almıştım,ama sen en yakın aöf bürosuna git istersen,daha garanti olur.

eğer online işlem şifresi alınmadıysa netten çıktı alamaz canım.
çünkü ancak şifresi varsa sisteme giriş yapabilir.
şifren yoksa büroya gideceksin mecbur,hemde arkadaşın dediği gibi garanti olur...

eğer online işlem şifresi alınmadıysa netten çıktı alamaz canım.
çünkü ancak şifresi varsa sisteme giriş yapabilir.
şifren yoksa büroya gideceksin mecbur,hemde arkadaşın dediği gibi garanti olur...

evet arkadaşlar şifrem yok.dün tlf açtım sordum bürosuna..sınava 1 hafta kala büroya gelip alabilirsiniz dedi giriş kağıdını.inş bi sorun çıkmaz.bu 3. senem şimdiye kadar böyle bişeyle karşılaşmamıştım..:umursamaz:

üzülme canım olabilir,hatta geçen sene çok ilginç bir olay başıma geldi,kuzenimin sınav giriş kağıdıda benim sınav kağıdımla birlikte tek zarftta bana gelmişti,çok şaşırmıştık,halbuki onun adresi başka şehirde benimkisi başka,anlamadık.

Back