Sınava giriş belgem geldi sizinde geldimi sınav 26 eylüldemi?

srfa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
175
0
96
Konya
Arkadaşlar benim sınava giriş belgem geldi 26 eylül yazıo sizinde geldimi gerçekten bu tarihtemi bilgisi olan varm?ı

benim kağıdım hala gelmedi ama 26 eylülde değilmiş.yeni tarih açıklanıcakmış.gelen kağıdı sakla yine onunla giricez sınava.

Benim bayramdan önce geldi.
Daha açıklanmadı sanırım yeni sınav tarihi

benim kağıdım hala gelmedi ama 26 eylülde değilmiş.yeni tarih açıklanıcakmış.gelen kağıdı sakla yine onunla giricez sınava.
niyyancım eşimin sınav kağıdı da hala gelmedi...edirne de herkesin eline geçmiş.sanırım tekirdağ a daha geç gelicek.bizde bekliyoruz.aslında tarihini bile bilmediğin ve umutlarını birkaç saate sığdırdığın bu yalan sınavın kağıdı gelse ne olucak ki...ben ve benim gibi öğretmen arkadaşlarıma yapılan sonunda bu sınava girenlere de yapılır...ne de olsa para yok yalan çok bu memlekette(

zaten biraz umudum vardı bu son olaylardan sonra oda gitti..neye kime inanıcaz bilmiyorum ki? herşeyde bi yalan dolan biz daha çook bekleriz sınav kağıdı.

enimki bugün gelmiş annemlere sınav tarihide bi açıklanırsa cok ii olacak benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…