Herkese merhaba. Son bir ay hızlandırdığım çalışmalarımı yazdığım bir başlık olsun istedim. Umarım bu başlığımda yalnız olmam :)
Biraz çalışmalarımdan bahsedeyim.
Birçok sebepten hazırlanmaya imkanım olmadı. Ara ara marttan bu yana çalışıyorum ancak herhangi bir konuyu bitirmiş değilim
Bu nedenle denemeler üzerinden çalışıyorum. O gün çözdüğüm denemelerde hangi konuların sorularını yapamıyorsam o konuya hızlıca bakıyorum. Lisede fen matematik okuduğum için matematiğim fena değil. Ama hatırlamam gereken çok ayrıntı oluyor o ayrı. Biyoloji öğretmenliğini hedefliyorum. Bu yüzden eğitim bilimleri, alan bilgisi ve beni en çok zorlayan tarih vatandaşlık çok vaktimi alıyor. Sistemli çalışırsam en azından 80-85 alabilirim diye umuyorum.
Bugünkü hedefim;
-Öğrenme psikolojisi konu özeti okuma (denemede çok yanlışım çıktı) konu özet testlerini çözme (Uzman kariyer fasikülleri)
-öğrenme psikolojisi 5 test (beyaz kalem- deneme tadında test kitabı)
-türkçe dilbilgisi kısa tekrar (x yayıncılık türkçe defteri)
-dilbilgisi 10 test (beyaz kalem soru bankası)
-güncelleri deftere geçirme
-akşam yorgun hissetmessem x yayıncılık GY-GK deneme
Hepimize kolay gelsin, rabbim çalışma gücü versin
Biraz çalışmalarımdan bahsedeyim.
Birçok sebepten hazırlanmaya imkanım olmadı. Ara ara marttan bu yana çalışıyorum ancak herhangi bir konuyu bitirmiş değilim
Bu nedenle denemeler üzerinden çalışıyorum. O gün çözdüğüm denemelerde hangi konuların sorularını yapamıyorsam o konuya hızlıca bakıyorum. Lisede fen matematik okuduğum için matematiğim fena değil. Ama hatırlamam gereken çok ayrıntı oluyor o ayrı. Biyoloji öğretmenliğini hedefliyorum. Bu yüzden eğitim bilimleri, alan bilgisi ve beni en çok zorlayan tarih vatandaşlık çok vaktimi alıyor. Sistemli çalışırsam en azından 80-85 alabilirim diye umuyorum.
Bugünkü hedefim;
-Öğrenme psikolojisi konu özeti okuma (denemede çok yanlışım çıktı) konu özet testlerini çözme (Uzman kariyer fasikülleri)
-öğrenme psikolojisi 5 test (beyaz kalem- deneme tadında test kitabı)
-türkçe dilbilgisi kısa tekrar (x yayıncılık türkçe defteri)
-dilbilgisi 10 test (beyaz kalem soru bankası)
-güncelleri deftere geçirme
-akşam yorgun hissetmessem x yayıncılık GY-GK deneme
Hepimize kolay gelsin, rabbim çalışma gücü versin