How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sınava bir ay kala KPSS 2014

balim19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
150
13
118
Libya
Herkese merhaba. Son bir ay hızlandırdığım çalışmalarımı yazdığım bir başlık olsun istedim. Umarım bu başlığımda yalnız olmam :)
Biraz çalışmalarımdan bahsedeyim.
Birçok sebepten hazırlanmaya imkanım olmadı. Ara ara marttan bu yana çalışıyorum ancak herhangi bir konuyu bitirmiş değilim :50:
Bu nedenle denemeler üzerinden çalışıyorum. O gün çözdüğüm denemelerde hangi konuların sorularını yapamıyorsam o konuya hızlıca bakıyorum. Lisede fen matematik okuduğum için matematiğim fena değil. Ama hatırlamam gereken çok ayrıntı oluyor o ayrı. Biyoloji öğretmenliğini hedefliyorum. Bu yüzden eğitim bilimleri, alan bilgisi ve beni en çok zorlayan tarih vatandaşlık çok vaktimi alıyor. Sistemli çalışırsam en azından 80-85 alabilirim diye umuyorum.
Bugünkü hedefim;
-Öğrenme psikolojisi konu özeti okuma (denemede çok yanlışım çıktı) konu özet testlerini çözme (Uzman kariyer fasikülleri)
-öğrenme psikolojisi 5 test (beyaz kalem- deneme tadında test kitabı)
-türkçe dilbilgisi kısa tekrar (x yayıncılık türkçe defteri)
-dilbilgisi 10 test (beyaz kalem soru bankası)
-güncelleri deftere geçirme
-akşam yorgun hissetmessem x yayıncılık GY-GK deneme

Hepimize kolay gelsin, rabbim çalışma gücü versin

Eğitim fakültesi lisans mezunuyum. Branş olarak az alınan bir bölüm okudum. Eşimin işi gereği eş durumundan büyük şehirlerde çalışabileceğim kurumlar hangileri? P3 puanıyla eş durumundan kolay tayin olacağım kurumlar neler bilgisi olan var mı?

Benim bildiğim yok açıkcası ayrıntılı olarak. Ama kpsscafe gibi benzer sitelerde bulabilirsin aradığını.

Günaydın herkese. Dilbisini hallettim sayılır. Bugün bir gy gk bir eğitim bir de alan denemesi (x yayıncılık) çözüp sonra eksiklerime göre konu tekrarı yapıcam. Herkese kolay gelsin:15:

selamlar

denemelerde genel kültürü toparlayamadığımı gördüm. vakit kaybı olur düşüncesiyle konu çalışmaya bakmamıştım ama o şekilde netim yükselmedi maalesef. bugünümü tarih konu anlatımına çalışmaya ayırdım. Bu arada Hakan Dede'nin 2014 videolarını alsaydım keşke diye çok hayıflanıyorum..
Cografya için Hakan dede gibi konusuna hakim hocalar biliyor musunuz?

bugün beyaz kalemin th gy gk sını çözdüm. diğer denemelerdeki gibi genel yetenek kısmı iyi ama genel kültür nolcak bilmiyorum.
permütasyon olasılık konusuna bakıyorum şimdi. össye hazırlanırken de sevmezdim şimdide hiç sevmiyorum. sınavda gelmez soru inşallah :50:

bugün deneme günüydü
yediiklim gy gk
yargı eğitim
beyaz kalem alan bilgisi
genele bakarsak çok kötü bu netlerle biyere atanmak mümkün değil :D ama kendi adıma önceki denemelere göre yükselme var. şimdi yanlışlarıma bakıcam.
(not: permüstasyon-olasılıktan nefret ediyorum :27: )

Merhaba, ben sadece gk gyden gircem sınava :8:
Son bir ayımız kaldı, hatta daha az :18: Ben şu an harıl harıl anayasa çalışıyorum, diğerlerinden karışık bir soru bankası aldım yedi iklimin ona bakıyorum.
Matematikten bikaç konu unutmuşum onların üzerinden geçicem tekrar. Tarihi soru üzerinden gidiyorum çalışmaya vakit kalmadı.
Onun haricinde her hafta 3 deneme çözmeye çalışıyorum, beyaz kalemden.
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur :16:

amin yasemincim. Bu mübarek günde Allah dualarımızı kabul etsin. tüm emek verenlerin gönlünden geçeni versin

Back