bunu dusundum evet. fakat gercekten iletisimimiz cok guzel. ortak cok fazla yanimiz var ve konusmaktan zevk aliyorum. bu her seyin onune geciyor benim icinBu kişiyle sürdürebileceğinizden emin misiniz? Belki bu sene de kazanamayacak, kazanırsa 6 yıl zorlu bir eğitimden geçecek. Şimdi olduğundan daha da yoğun olacak. Bence böyle bir ilişki sizin için çok yıpratıcı olur :/
kesinlikle anlayisla yaklasmaya calisiyorum sinava kadar da bu sekilde hareket edecegim :)En büyük iyilik çalışmasına izin vermek bence.
Demi ya.Sınava 4. kez hazırlanan ve tıp isteyen biri neden hayatına birini alıyor onu anlamadım.
Aynen öyle. Ben inandırıcı bulmadım çocuğun hedeflerini, lafta hepsi bence. Sınava 4. kez hazırlanan üstelik tıp hedefleyen bir insan bu süreçte kimseyi hayatına almaz.Demi ya.
Benim o dönemde en büyük ekşınım sorumu çözen dersane hocasına uzaktan kırışmaktı.
kesinlikle anlayisla yaklasmaya calisiyorum sinava kadar da bu sekilde hareket edecegim :)
henüz bi ilişki içinde değiliz sadece konuşuyoruz. bakalım dediğiniz gibi bekleyeceğimÜzgünüm ilişkini en az bir sene ertelemen gerekecek. Sanırım gösterdiğin ilgi karşı tarafın hoşuna gitmiş ve ilişki başlamış ama klasik erkek sonradan kafaya dank etmiş. Bekle dönerse senindir.
demeyin öyle gerçekten güzel çalışıyor, bakalım..nedense kazanacağını sezemedim
Bence biraz serbest bırak
haklısınızSessiz kalin.pek inandırıcı gelmedi bana bahanesi ,sınav düşünen baştan böyle bir konuşmaya girmez.
inşallah olurdemeyin öyle gerçekten güzel çalışıyor, bakalım..
Erkeklerin uzaklaşmak için bahanesi direk psikolejim bozuk iyi değilim yoğunum üzmek istemiyorum ama çok kaptırmayın kendinizi oluru yok gibi..haklısınız
bahane mi bilmiyorum ama arkadaşım da kötü olduğunu söyledi keyfi yokmuş son zamanlarda. zaten çok içine kapanık biri pek anlatmaz derdini sormadan siz. bilmiyorum artık zamana bıraktımErkeklerin uzaklaşmak için bahanesi direk psikolejim bozuk iyi değilim yoğunum üzmek istemiyorum ama çok kaptırmayın kendinizi oluru yok gibi..