sinava 4. kez hazirlanan ve yogun stres yasayan bir flörtüm var, ona nasil davranmaliyim?

bahane mi bilmiyorum ama arkadaşım da kötü olduğunu söyledi keyfi yokmuş son zamanlarda. zaten çok içine kapanık biri pek anlatmaz derdini sormadan siz. bilmiyorum artık zamana bıraktım
Dediğim gibi üzmek istemiyorum ama yara bandı olarak ta kullanıyor olabilir sizi.herşey iyiyken birden ders çalışmak gelmesi aklina düşündürücü. Zamanla anlarsınız niyetini.

Niyetini bilemeyiz ama bana inandırıcı gelmedi. Kaldı ki geçmiş yıllarda kaç puan almış ki hedefi tıp? Yıllar içinde puanlar ikiye katlanmıyor, ilk yılında tıpa giremeyen arkadaşlarım çok küçük puanlarla kaçırıp 2. Yılda yerleşmişti. 4. Sene ve hala hazırlanmak nedir bilemedim.

Sizin yerinizde olsam çok kapılmadan kısa bir süre beklemede kalır, sonrasında olmuyorsa yol veririm.

Siz sinavi bosverin uzak mesafe iliskisi gercek iliski degil bana gore. 2 haftada 1 falan gorusulse hadi neyse ama uzun sureli olmuyor.yasadim ve en buyuk pismanligimdi size tavsiye etmem

Arkadaşınız sınavınkazandı diyelim 6 yıl o da kalma olmazsa ki 4 yılda bölümü kazanamayan 6 yılda bitirsin biraz ütopik okumak hazırlanmaktan daha zor çünkü sizi uzun bir bekleyiş bekliyor ilişkiniz devam etse bile yol yakınken vazgeçin derim belki karşıdaki kişide bunun farkına varıp uzaklaşmıştır olamaz mı

baslikta gayet acik bi sekilde anlattim aslinda. ortak bi arkadas vasitasiyla tanistik. uzak mesafeden konusuyoruz. cok fazla ortak noktamiz oldugu icin arkadasim tanismamizi istedi. yaklasik 3-4 haftadir konusuyoruz. guzel vakit geciriyor, birlikte sevdigimiz seyleri yapiyoruz. benim icin arkadasima "daha once hayatima benimle boyle ilgilenen bi kiz girmedi" demis. gecmiste zaten duzgun bi iliskisi de olmamis. ben universitedeyim oysa sinava 4. kez hazirlaniyor. cok sıkı calisiyor hedefi tip. gun icerisinde asiri sık konuşamıyoruz yani. fakat son birkac gundur konusmalarimiz eskiye gore daha da azaldi. bi sorun oldugunu sezdim ve dun gece bu konuyu actim. kendisi modunun dusuk oldugunu ve uyuyamadigini soyledi. ben de yaninda oldugumu benimle paylaşabilecegini soyledim. biraz anlatti falan uyumadan once de bi sure telefon kullanimini azaltacagin soyledi. ben de anlayisla karsiladigimi soyledim. dun geceden beri konusmuyoruz yani. fakat onu dusunuyorum ve gercekten stresli oldugunu burdan bile hissediyorum. yapacak bi seyim de yok aslinda yazmak istemiyorum o yazana kadar. sizce beklemede mi kalayim?
Sınava 3. Kez grip sayısal 5k yapam biri olarak diyeyim, seneler geçtikçe stress katlanır ilk sene ikinci senedne daha streslidir o şimdi sakın ama sakın üzerine gitmeyin ve saygı duyun sonucta gelecegi hedefi idealleri...

gel diyince gel git diyince git işi yani cunku onun düzeni suan bambaska sınava da az kaldı. Israrcı olmayın sakın neden böyle neden söyle demeyin. Zaten ideali olan insan idealine odaklanır o da 3 4 ay bişi zaten, beni erkek arkadasım aldatmıstı son sene psikolojim bozulmustu yemek yiyemez olmustum ama cook sukur idealime odaklandım kavustum. Onu üzmeyin mümkünse kendi acılarımdan dolayı belirtmek istedim. İnşallah gönlündeki olurr 🎉

X