- 2 Haziran 2012
- 73
- 11
- 288
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
ben de bu sene puanım kesilmesine rağmen giriyorum gene inşallah istediğimiz yerler olur
senin kaçıncı girişin canım sınava? daha önce yerleştin mi bir yere?
ben de bu sene puanım kesilmesine rağmen giriyorum gene inşallah istediğimiz yerler olur
Hatırlıyorum canım,senin dayına benzer bi amca var bendede
Ben bugün Çapa tıp kazansam yine bi kulp takar
Uçak zaten hayal oldu,en azından makine olsun diyorum ama üni.de çok önemli tabi
Off canım hiç bana amca deme amcam dayımdan bin beter hatta keşke amcamda okul konusunda kulp taksaydıda böyle olmasaydı dediğim olduuu(
canım üzülme ya Allaha havale et bulur başkasından belasını ya ne insanlar var yahuu bu ne çekememezlik
Sagopam sanırım silmeden önce yazdığım yeri okudun .İnan o kadar canımı acıtıyorkii şimdi bide üniye gidersem Allah bilir neler derler bana..
Sagopam sanırım silmeden önce yazdığım yeri okudun .İnan o kadar canımı acıtıyorkii şimdi bide üniye gidersem Allah bilir neler derler bana..
Ne gibi canım ya
Sen en lisesi mezunu bi kızsın,puanını az çok tahmin edebiliyorum
Hala neyin peşindeler,
Ay canım okurken böyle oldum
İstiyosan sil,en azından içini döktün
Spacesinden fotoğraflarını mı göstermiş senin ?
Ailen keşke tepkisini koysaymış,cesaret edemezdi o zaman
Hay Allah'ım ya ne insanlar var şu hayatta
Kendi başarısızlıklarını başkalarının başarılarını örterek kapatmaya çalışıyolar
çekemiyolar demekki canım çamur atıp duruyolar Allah görüyo sen hiç üzülme
Yok canım spacedeb fotoğraflarımı değil o zamanlar spacede arkadaşın olmayan kişiler de çıkabiliyodu başakasının profiline bakarken.Ailem çok şükür bana inandı ama o kadar zor geçirdimki o evreyi amca ve yenge denilince ikl aklıma gelen duygu tiksintidir benim.Yahuu ben o zamanlar çocuk denilecek yaştayım kimseye ne kötülüğüm dokunmuş olabilir diye düşünüyorum ama yok hani en başta benim yenge denilen kadına bir hatam olsa diycem o da yokk .Canım ben o zamanlar bilgisyar ve telefondann dahi tiksinirdim düşün hep aklıma o kadının dedikleri gelirdiöö
Canım ya çok hassassın
Üni. kazan ailenden,herkesten uzakta
Kafan rahat etsin
Kızlar iyi akşamlar,öpüyorum hepinizi
Çıkıyorum,görüşürüz,kendinize iyi bakın
Canım üzülmemek elde değilki ben kime güvenceğimi şaşırdım artık bi bayanınn o sözleri duyması çok çok kötü birşeyy
Kızlar yazdım sildim ama anlatıp rahatlamak istiyorum.Liseye başladığım yıl ailemden uzakta okuyorum,dershaneye gidiyorum telefonu,laptopum herşeyim yeni alınmış okul kazandım diye hemde ailemle görüşmek için msn açmışştım yengem olack kadın ve onun kızı(amcamın) msnde space diye birşey vardı o zmanlar arkadşın olmayan kişiler bile arkadaşın gibi görünüyordu yengem benim bu arkadşım olamayn insanları babama gösteriyor ''bakın görün sizi kızı okuyo zannnedin ona yeni bilgisyarlar telefonlar alın dersahenelere gönderin kızınızın konuşmadığı erkek kalmamış demişti.Hatta anneme ''sen ne biçim kız yetiştiriyosun öyle mi yetiştirilir demişti'' ayy canım ya yazarken bile ağalıyorum inaN.Benim o zamanlar erkek arkadaşım dahi yoktu ama benim için demiştiki bu kadın '' kızınızın çıkmadığı erkek kalmamış siz kızı okumaya değil ..... göndermişsiniz''
Kızlar o kadar canım yanıyorkii akrabaların çoğu ona inandı resmen beni öyle görüyorlar amcamlada bu olaydan sonra hiççç görüşmedikkk
Kızlar alıntılamayında anlatıp içimi bi rahatlamış olayım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?